Hány hós kortól lehet használni az esernyőkocsit?
Figyelt kérdés
5 hós a lányom és szeretnék neki venni . CSak azt nem tudom hogy várjak e még a használatával és ha igen meddig?2009. ápr. 20. 10:42
1/4 anonim válasza:
6 hós kortól, mert még a dönthető háttámlájút sem lehet vízszintesig dönteni, ezért kisebb babáknak nem jó. Amúgy érdemes dönthetőt venni és állítható lábtartója is legyen.
2/4 anonim válasza:
Szió!
Az jutott közben eszembe, hogy a sportkocsira vagy kifejezetten a nyári, könnyű, nem dönthető, esernyőre csukható kocsira gondolsz.
Lányom most lesz 1 éves és most készülök neki nyárra egy könnyebb, kevésbé meleg kocsit venni. Ha erre gondolsz, akkor szerintem még korai nektek. Ha csak a sportkocsira, akkor egyetértek az előttem szólóval, aki azt javasolta, hogy várd meg a 6 hónapot.
3/4 anonim válasza:
szia! szerintem nem korai.. ha szeret ülni, akkor megváltás ha nem vízszintben van
enyém négy és fél hós és már muszáj magasabbra ültetnem
4/4 anonim válasza:
Szia! Az én lányom is 5 hónapos. Mi is szeretnénk esernyőkocsit venni. Én úgy tudom, hogy "hivatalosan" csak 6 hónapos kortól használható, mert megterhelheti a gerincet. De én láttam már olyat, aminek vízszintesig dönthető támlája van. Szerintem ez nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!