Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Három kerekű biciklit mikortól...

Három kerekű biciklit mikortól használtátok?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen kis biciklink,az a fajta amin van egy műanyag nyél amit én tudok irányítani, tartani! 14 hónapos baba használhatja már?
2011. szept. 3. 07:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha tudja, nyugodtan.
2011. szept. 3. 07:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Tekerni nem tekeri még( de ülni szeret rajta), én pedig tudom tolni vele
2011. szept. 3. 07:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van és 8 hónapos kora óta minden nap használjuk!

[link]

2011. szept. 3. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Van neki le/kiesés gátlója és lábtartója is?

Akkor nyugodtan!

Nekünk ilyen van, csak már nem lehet kapni:

[link]

Itt ajánlotta többször egy másik anyuka, aztán vele egyeztetve én is megvettem, és nagyon nagyon imádjuk. A fiam is, meg én is. Mi kb 13-14 hónapos korában vettük meg neki.

2011. szept. 3. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
a mienknek van lábtartoja tolokarja és leesés gátloja, husvétra kapta a kisfiam a mamátol, akkor volt 9 honapos, azota is nagyon szeretjük.
2011. szept. 3. 09:37
 6/9 anonim ***** válasza:
9 hónapos korában vettünk neki le/kiesésgátlós szülőkaros triciklit, azóta minden nap használjuk, nagyon szereti. :-)
2011. szept. 3. 16:18
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, a miénknek sajnos nincs le/kiesés gátlója, úgyhogy még várunk
2011. szept. 4. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
De biztonsági öv van rajta???Mert akkor nyugodtan használhatjátok!!!!Egy 14 hónapos azért már elég nagy baba...
2011. szept. 4. 14:23
 9/9 A kérdező kommentje:
igen az van! Rendben megpróbáljuk
2011. szept. 5. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!