7 hónapos anyatejes babák anyukái válaszait várom hozzátáplálással kapcsolatosan?
A Ti babátok már miket eszik?
Váltottatok már ki étkezést?
Milyen napszakokban kapnak a babáitok anyatejen kívül mást is?
S milyen időszakonként kell újabb étkezések kiváltását elkezdeni?
A fiam eddig tízóraira és ebédre kap mást is anyatejen kívül. Azt nem tudom, hogy a többi étkezést mikor kell elkezdeni, mint pl. az uzsonna?
Vagy ez maradhat még így, Vagy van egy bizonyos hónap, amikor már enniük kell minden étkezésnél? Pl. úgy értem, hogy 7 hónaposnak ez még elég, vagy már el kellett volna kezdeni a tízórait is?
Azt nem értem, amennyi a víz annyi kanál tápszert adok hozzá?
Ezt hogy értetted? Ritkán használok tápszert, azt is 5,5 hónapos kora óta. 2-es van nekünk, de eddig kétszer kellett az anyatejet kiegészíteni.
Igazából azt sem tudom, úgy van írva a dobozra, hogy 210 ml vízhez. S itt nincs kisebb mennyiség, mint az 1-esnél.
S azt nem tudom, hogy így lehet-e kisebb mennyiséget megcsinálni, mert a babám főként anyatejes, s mivel nem hízott kellőképpen, írattam fel tápszert, de max. 100 ml-t bír megenni, de mostanában az is csökkent 80 ml-re.
Előtte mindig anyatejet kap.
hajnalban és reggel anyatej, Tízóraira gyümölcsöt eszik, majd anyatej, ebéd anyatej és főzelék, utána végig anyatej. Jövőhéten vezetném be nála a tejpépet uzsonnára. Azt először fog kapni.
Ebédre úgy gondoltam, hogy rizs, gyümölcs, s tápszerrel hígitom, de nem tudom, hogy így lehet-e adni,, s mivel még olyan válaszokat nem kaptam h így is lehet-e vagy inkább ezt uzsira, tízóraira adjam. Így vettem ki a fagyóból cs.mellett, s meggyel, rizzsel fogom összeturmixolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!