Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire van csend a lakásban/...

Mennyire van csend a lakásban/házban amikor alszik a babátok?

Figyelt kérdés
Mert mi a szüleimmel élünk egy házban és nappal alig bírom altatni, behallatszik még a beszélgetés is, nem beszélve a főzésről, mosogatásról,mászkálásról. Én se várhatom el,hogy órákig csendben üljenek a szobában, mert még 3 óránként eszik-alszik a kislányom. 3 és fél hónapos. Sajnos sok vita van emiatt, pedig amúgy nagyon jól kijövünk....kíváncsi vagyok másoknál ez hogy működik!
2011. szept. 2. 13:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok itthon egy külvárosi részen,az utcában naponta 5 autó jó elmegy...és csend van!!!Megy tv,vagy a gép,de relatíve csend van....
2011. szept. 2. 14:58
 22/23 anonim ***** válasza:

2 nagyobb tesója van főút mellet lakunk

szal nincs csend .-))

de megszokta porszívó mellet is vígan alszik és nem zavarja a kiabálás sem

minden baba nagyon jól tud alkalmazkodni majd a tied is megszokja h nincs teljes csend és nagyokat fog majd aludni akkor is ha zajongsz

2011. szept. 2. 15:30
 23/23 A kérdező kommentje:
Hát megleptek a válaszok :))) Én azt hittem mindenhol csend van, csak nálunk nincs. Újszülött korától tv mellett altattam,beszélgettünk közben, aztán mikor hasfájós lett nagyon nehéz volt elaltatni, így levettem a tv hangját is,hogy ne zavarja semmi. Egyébként a tv-re most se kel fel, csak az ajtó becsapódásra, kutya ugatásra az ablak alatt,ilyesmikre....de ahogy irjátok nálatok milyen zajok vannak :)))))) Nekem így nem aludna sokat az biztos!
2011. szept. 2. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!