Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik ilyen babakocsi?

Létezik ilyen babakocsi?

Figyelt kérdés

Olyan babakocsit szeretnék, ami a következő kritériumoknak megfelel, létezik ilyen, van valakinek hasonló?

-Újszülött kortól használható, majd sport kocsivá alakítható

- Könnyen összecsukható

-Kis helyen elfér (nem kell könnyűnek lennie)

- Kerekei masszívak, bolygósíthatók

-Vidéki járdákat is bírja

- Vízszíntesbe dönthető

-Télen és nyáron is egyaránt jó

-Nem túl drága

-Lehet alá pakolni

2009. ápr. 19. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A Graco tour delux kocsi, szerintem megfelel neked
2009. ápr. 19. 21:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Graco Quattro tour delux van, majdnem minden kritériumodnak megfelel, csak kis helyen nem fér el.

kukk ide:

http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE

2009. ápr. 19. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik.Nekünk ilyen van nagyon meg vagyunk vele elégedve és még nem is olyan nehéz.40000 alatt szokott lenni az ára.A legutolsó babakocsi az amiről beszélek.

[link]

2009. ápr. 19. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekünk ilyen van nagyon jó, ha a lábzsákot leveszed van egy tavaszi-őszi babakocsid leveheted a tetőt is sportkocsivá alakítható, nagyon könnyű tolni, jó nagy masszív kerekei vannak, nagyon szeretem én nem bántam meg :)

2009. ápr. 19. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.Még annyit hozzáfűznék,hogy ez 4 fokozatban dönthető míg a legtöbb babakocsi csak 3 fokozatba.És téliesített.
2009. ápr. 19. 21:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A retro fazonok !. nekem nem lehet teljesen viszintesbe tenni de a törés vonal fölé raktam a csecsemöt mert még ő ott elfér , és mire megnöl addigra ö ugy is ki akar látni és jó ha picit meg van döntve.
2009. ápr. 19. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az utolsó hanem a 21.44-es voltam:)
2009. ápr. 19. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval értek egyet. Nagyon szuper kocsi, a 2. gyermekünket szolgálja :)
2009. ápr. 19. 22:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Graco Quattro Tour Dlx van. Minden leírás illik rá, amit elvársz egy babakocsitól. Most le is vannak árazva több bababoltban is.
2009. ápr. 19. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Mintha csak a mi babakocsinkat olvasnám!:) Graco Quattro Tour Dlx megfelel a kritériumoknak! Annyit még, hogy nagy kerekei vannak, amik remekül bírják a szélsőséges körülményeket - földút, falusi járdák, amik rosszabbak, mint a macskakövek, bár gondolom tudod. Remekül tudtuk kombinálni, mi már a sport kocsi verziót használjuk, isteni! 3 külön álló elemből van, és kitűnően lehet összeszerelgetni. Egyszerű a használata is. Hétvégén kirándultunk Pestre vadasparkban jártunk, és még mezőn is sétáltunk vele. Kitűnő!

Egy vidéki 9 hónapos kisfiú édesanyja

2009. ápr. 19. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!