Szerintetek megzavarná a babámat, ha levágatnám rövidre a hajamat és befesteném sötétebbre?
Én barnából lettem szőke, szintén levágattam, és nem volt gond. :) Nem a hajadról ismer meg, hanem az illatodról, hangodról, arcodról, érintésedről...
Egyébként nálunk az volt, hogy lehetett látni a gyerkőc arcán, hogy valamit nem nagyon ért, olyan "méregetve" nézett, de kábé 2 percig csak.
a baba megismer az illatod, az érintésed alapján, ahogy te tartod őt, a hangodról, a mimikádról, nyugodtan vágasd le. lehet először megnéz magának, de semmi baj nem lesz.
rám akkor is furcsán nézett amikor hajmosás után törölkőzövel a fejemen mentem a szobájába, de viccesnek találta és csak nevetett rajta.
Én feketéből lettem szőkés barna!:)
Az én fiam, észre sem vette!
De pl. , ha kisminkelem magam, azt nagyon érdekesnek tartja,és állandóan meg akarja fogni a szempillám!:))
Azt, pedig, hogy nem fog felismerni hülyeség!
Fent már elmagyarázta pár anyuka, hogy nem a hajad színe alapján azonosít be!:)
Fest be nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!