Mi van abban az esetben, ha kiderül a születendő gyermekről, hogy Down kóros? A 2. vérvizsgálatot a 16. héten végzik el, de akkor már nem lehet elvetetni, nem? Vagy ha ilyen súlyos beteg akkor igen?
Egyébként amikor vártam az amniora, mellettem ült egy magába roskadt csaj a váróban. Neki már megvolt az amnio eredménye, és azt láttam a papírjára írva, hogy 18-as triszómia (Edwards-kór: a magzati korban Edwards-kórral diagnosztizált babák nagyjából 50%-a már a méhen belül életét veszti. A már megszületett babáknál ugyancsak 50% az esély arra, hogy egy hétnél tovább életben maradjanak. Néhányan ugyan a serdülőkort is megérik, de úgy, hogy végig komoly egészségügyi és fejlődési problémákkal küszködnek.)
Na ezt nem kívánom még az ellenségemnek sem.
Kérdező és "ma 21:51" válaszadó! Én nem tudok segíteni, de engedjétek meg, hogy szorítsak nektek, és mindkettőtöknek a továbbiakban nyugodt, Boldog babavárást kívánok, és CSODÁLATOSAN EGÉSZSÉGES BABÁKAT! Elolvastam a linket is a másik történettel, elképesztő, hogy mi mindent csináltok végig! Emelem kalapom a kitartásotok előtt, és kérlek írjátok meg, hogy mi lett a végkifejlet! Remélem csupa csupa jót olvashatok rólatok!
9 hós kislány anyukája
Nahát,kedves utolsó,ez nagyon jól esett:)
Tudod,nagyon sokat számít az,hogy mindenki mellettünk áll.Mármint a csládból.Úgy állunk hozzá,hogy mindegy mi lesz,állunk elébe,és a miénk lesz.Tudom,hogy az embernek fogalma sincs arról,amíg nincs benne nyakig,hogy mit vállalt,de bármi lesz,megcsináljuk.Amúgy meg egyszerűen hiszem,hogy EGÉSZSÉGES!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szerintem a te értékeid nem is rosszak, minden rendben lesz meglátod! :) Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!