Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elengednétek a férjeteket...

Elengednétek a férjeteket több napra vidékre, ha lenne egy 1 hónapos babátok? Első baba. Félek kicsit.

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 18:00
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

("Én 35 vagyok, a lányunk 10 hónapos, de a férjem nem ment sem egy hónapos korában, sem most több napra sehova...nem volt letiltve soha! :-)

Le lehet pontozni, de én nem engedném!!..."). Könyörgöm, ha nagyon menni akar arra a céges bulira, akkor így is, úgy is megy akár elengedi, akár nem, nem anyja, hogy elengedi, nem engedi, én nem is értem ezt a hozzáállást. most házasság gyerek ide, vagy oda ha menni akar, akkor úgy is megy ez bőven csak elhatározás kérdése. de akkor nem érdemes megpróbálni visszatartani, mert abból csak nagyobb konfliktus alakul majd ki, és ez meg pláne nem válik a gyerek idegrendszerének a hasznára.

2018. júl. 21. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!