Elengednétek a férjeteket több napra vidékre, ha lenne egy 1 hónapos babátok? Első baba. Félek kicsit.
Elengedném.
Mitől félsz? A baba vagy alszik vagy sír vagy nyugton van vagy eszik, más nem történhet.
3 hetes volt a kislányom, mikor a férjem "visszament" dolgozni, addig szabadságon volt itthon. Ez azt jelentette, hogy 4-5 vagy akár több napot nem volt itthon. A közelben anyósék laknak, anyumék kb 25km-re. De én pl nem tudtam volna elviselni, hogy valaki nálunk legyen, így én egyedül voltam a babával. Először kicsit rettegtem, hogy milyen lesz, de nem volt gond. Ez azóta is így van (sajnos muszájból...)
Ha viszont te aggódós vagy, akkor beszéd meg vele, hogy te nem szeretnél egyedül maradni, mert félsz, hátha történik valami. Ez szerintem nem arról szól, hogy el kell engedni, vagy nem, hanem arról, hogy mint két felnőtt ember megbeszélitek.
Bár csak pár napról lett volna szó,ímikor a lányom egy hónapos volt.Sajnos a terhességem második felében megszűnt a munkahelye és örültünk,hogy a baba születése után 1 hónappal lett végre munkája...de sajnos a cégnél épp akkor volt külföldi kiutazás,így csak hetente láttam a hétvégeken.
Igaz ez munka miatt volt,de szörnyű volt ezt 1,5 hónapig csinálni.Ráadásul én is az isten háta mögött lakom,így elmenni se nagyon tudtunk itthonról.Párom kollégája vitt a 6 hetes kontrollra vagy épp az egyik ismerősünk csípőszűrésre.Nem volt egyszerű.Nekem még csak-csak jobb volt,de a páromnak nem,hogy friss apuka és laig látja a lányát fejlődni...
Szóval,ha párodnak nem okoz gondot pár nap a csemetéje nélkül,akkor had menjen.Hidd el,boldogulni fogsz pár napig segítség nélkül is. :)
szia :)
Az én párom Csehországban él és dolgozik.Szoval minden héten hétfotol péntekig nincs itthon,csak hétvégére jon haza.Nálunk is most van kisbabuci,3és fél honapos.Most nem jon haza 3hétig,mert hurcolkodunk át Prágába,mondjuk én már megszoktam,hogy nincs itthon velunk,de szerintem ne aggodj.
Te vagy az anyukája a kicsinkonak,a párod sem lehet mindig veled.Mindent gyozni fogsz,még a magányt is,meg a baba koruli teendoket.Udv :)
Ez rajtad múlik, hogy mennyire vagy "rászorulva" a férjedre, mármint a segítségére.
Vagy a féltékenység is bejátszik? -de ezt is neked kell tudni.
Mi az ilyeneket megbeszéljük, rendszerint az van, hogy azt mondom: menjen, de Ő mégsem megy el :) Azt mondja, éppen eleget van távol a munkája miatt.
Köszi mindenkinek a választ!
Nem kötelező a megjelenés, ez tényleg csak buli lenne, nem munka. Nem vagyok féltékent egyáéltalán, megbízok benne. Nekem sem lenne olyan segítségem, akit szívesen látnék, egyedül lennék a babával.
Hát lehet, h én vagyok parás , de félnék egy kicsit napokig egyedül vele. Persze a szükség az más :-( De itt nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!