Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog jóízűen kóstolgatni...

Mikor fog jóízűen kóstolgatni a babám?

Figyelt kérdés
Kislányom egy hete töltötte be a hat hónapot, de az almalevet, és a almapürét még fintorogva kóstolgatja, és csak pár kanállal eszik. Mikor fog elfogyasztani egy egész almát? Legyek türelmesebb?
2009. ápr. 19. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktál neki adni mást, már több mindent is ehetne.Édesebbet, lehet azt jobban szertené!!Barack....
2009. ápr. 19. 17:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Honnan vegyek barackot ilyenkor?
2009. ápr. 19. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Létezik pl sárgabarackos bébiétel mondjuk hipp,imádja a fiam
2009. ápr. 19. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
őszibarackos is létezik (kecskeméti) eleinte ez könnyebb a gyomornak, mint a sárga, sőt jóval olcsóbb, mint a hipp
2009. ápr. 19. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Pl.Mirelittben.Én azt veszem és szereti,meghámozom,ha már felolvadt kicsit.Mondjuk én már keverem mindennel.
2009. ápr. 19. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Adhatsz mondjuk banánt is már hozzá és körtét is,cukor nélküli mirelitt gesztenyepürét is ehet már.Arra azért vigyázz,hogy a banán és az alma foghat.
2009. ápr. 19. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:

vegyél fagyasztott őszibarackot. én a tescoban és az intersparban szoktam venni. kb. 400 ft fél kg.

ugyanígy voltunk, mint ti, de vettem barackot és azt szívesen ette.

2009. ápr. 19. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Én pont így jártam ez volt a kérdésem :A hozzátáplálásnál a babák mennyi nap alatt szoknak hozzá a kajcsihoz és mekkora adagot esznek meg?

Nálunk már kb. 3 hete alma kostolás van de az adag pici,pár kis kanál azt is nyalogatva. Száját nem is nyitja ki ugy látom. Már probáltam sült almát, és sütötököt de csak picit eszik belöle.Van ugy hogy 2 x probálom neki adni egy nap a kajábol de nem nagy az étvágya. Utána szünetett tartottam 1-2 hétid kb. és ujra kezdtem és gyorsabban hozzá szokott a kanálhoz , naprol napra több fogyott.

2009. ápr. 19. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mást se fogad el ill. párnap mulva se nöl az adag akkor szünetett lehet tartani, én így olvastam .Nem érett a hozzátápláláshoz nem gond .
2009. ápr. 19. 21:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves anyukák, köszönöm a válaszokat, és a jó ötleteket.
2009. ápr. 20. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!