Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális dolog ha a 3 hónapos...

Manió kérdése:

Normális dolog ha a 3 hónapos kislányom csak cumival hajlandó aludni?

Figyelt kérdés

Kislányom most 3 hónapos és csak cumival hajlandó elaludni. Ami még nem is lenne gond, de amint kiesik a szájából, egyből felébred és nyöszizni kezd. Ha nem kapja vissza sírás lesz belőle, bár ezt már nem várom meg. Eleinte hagytam sírni, hátha visszaalszik nélüle is, de nem jött be. Leszoktathatom róla, vagy ez normális dolog egyátalán?

A válaszokat előre is köszönöm.

2009. ápr. 19. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos nekem ugyanez volt az első két gyerekemmel, cumi-függők lettek. és sajnos amíg nem tudja magának visszatenni a cumit, addig sokszor ébredtem én is. Volt hogy kitámasztottam a cumit....

A 3. babám most 4 hós, neki direkt nem adtam cumit, és olyan jól elalszik cicin is, vagy sokszor egyedül.

Viszont a nagyok 4 éves korukig cumiztak:( ha visszamennék az időben, nem adnék nekik cumit, de akkor ezt tartottam helyesnek- mivel totál sebesre szívták a mellemet, és kénytelen voltam kiváltani....

Szóval Nálatok most kellene lépni: vagy most leszoktatod, vagy mindig kelsz és visszaadod neki.

2009. ápr. 19. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Nem biztos ,hogy jobban jársz,ha leszoktatod,mert lehet,hogy jön helyette az ujja,ami igaz kéznél van,de nehezebb leszoktatni.Nekem is cumizik a 3 hós kislányom.

Egyik ismerösöm "cseresznye" cumit vett,mert egész éjjel ugráltak visszarakni a szájába.Az állitólag nem esik ki olyan könnyen-nem tudom ,nem próbáltam,de nekik bejött.

2009. ápr. 19. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! 4 hónaposak vagyunk, ugyanez a helyzet. Legalább 2 hónapja nem eszik éjjel, végigalussza az éjszakát, csak ha felébred, és nincs cumi akkor sír. Már rutinszerűen, félálomban megyünk át hozzá, betesszük a cumit, és megyünk vissza aludni. Nappal nehezebb, mert ha kiesik akkor általában már nem tud visszaaludni. Nem tehetek mást, várom mikor tudja saját magának visszatenni.
2009. ápr. 19. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!