Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran cserélitek a...

Milyen gyakran cserélitek a szilikon cumit?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Mikor fiam pár hetes volt akkor vettem és még mindig azt használja, lassan 11 hónapos.

2 db aventos volt 1 csomagban, 0-6 hónapos, nem cseréltem le, igazából nem tudom mitől más a nagyobb méret, ezt szereti.

Ja ez játszó cumi, alváshoz használja nappal, meg este elalváskor, éjjel nem igazán cumizik.

2011. aug. 31. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
3 db aventos cumija van a kisfiamnak, de a héten tervezem, hogy új szettet veszek neki, mert lassan 6 hónapos. Ő is csak alváshoz használja.
2011. aug. 31. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszer cseréltem, amikor 1-esről hármasra váltottunk. Sokáig csak pótlást kapott belőle/vele, jó ideje pedig reggel és este tápszert.

Vagy a játszócumit kérded? A dm-es 1.-Ft-os MAM másfél évig volt használatban :)

2011. aug. 31. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 3 havonta cserélem a most 20 hónapos fiamnak, csak elalváshoz használja, kettő van forgalomban.
2011. aug. 31. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kb 2 havonta újat veszek neki, mert sokszor mikor bukik, belefolyik a szilikon "szopós" részbe és nem tudom kimosni. Ki is főzöm, meg ilyenek de nem mindig jön ki. 5 hós múlt, és elég sokat van forgalomban nála.
2011. aug. 31. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
1-2 havonta szoktam cserélni. 14 hós múlt, általában alváshoz használja csak.
2011. szept. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!