Ömlesztett sajt? Milyet adhatok babámnak (10 hónapos)?
Figyelt kérdés
Amit néztem midnben van tejszín,ez nem baj???
Evett már natur joghurtot,sajtot, túrót.
2011. aug. 31. 11:07
1/7 krisztivan válasza:
Az enyim nagyon szereti a medve és mackó sajtot.De oda van a füstölt karavánért is,bár azzal csinnyán kell bánni.
2/7 anonim válasza:
Az ömlesztett sajt nem igazán egészséges a babáknak.(a hozzáadott adalékanyagok miatt). Ha lehet várj még vele.
Amúgy nálunk is a medve sajt a nyerő...
3/7 anonim válasza:
Én a Lidlben kapható From 'dor tömlős sajtot ajánlom. Abban semmi adalékanyag nincs, csak érlelt sajt, vaj, meg egy kis só. És isteni finom, én magunknak is csak azt veszem!
4/7 anonim válasza:
Én nem adnám! Felrakodik a bél falára, még a felnőtteknek sem ajánlják!
5/7 anonim válasza:
Elvileg tejtermék 1 éves kor alatt nem adható. De ha gondolod egy kicsivel próbáld megkínálni (ne mindjárt egy kockával, csak annak egy kis csücskével). Ha másnapig semmi baja, akkor adhatsz többet is.
Amúgy a kockasajthoz kötődik a kisfiam első aranyköpése, amit muszáj leírnom. 3 éves volt, amikor rám szólt: Ez nem is kockasajt, hanem háromszögsajt!
Milyen igaza volt :))
6/7 anonim válasza:
Nálunk is a Medve a nyerő! A Mackó szerintem sósabb.
A Lidl-ös sajtot is próbáltuk, de nem jött be.
7/7 anonim válasza:
A tej nem ajánlott 1 éves kor alatt, nem a tejtermékek!!! Tejtermékeket már 8 hónapos kortól be lehet vezetni, mint pl. túró, sajt, joghurt, kefir, majd 10 hós kortól a tejfölt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!