Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hónaposan szőlőlé szőlőből...

2,5 hónaposan szőlőlé szőlőből kifacsarva?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem én voltam, én csak ledöbbentem.
2011. aug. 31. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyértelmű, hogy nem szabad, erről nincs mit beszélni. Csak gratulálni tudnék az illetőnek...
2011. aug. 31. 07:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Dettó ez volt a reakcióm. Neki pedig a nagy csodálkozás, hogy miért??? Szegény gyerek! :-(
2011. aug. 31. 07:49
 3/6 ava87 ***** válasza:

Pont szőlő? Á, az nagyon durva egy ilyen pici babának, ki az a bolond, aki ezt nem gondolja végig?

Még ha arról is van szó, hogy a régebbi trend szerint eteti valaki a gyerekét, ugye amikor mi gyerekek voltunk, ennyi idősen már adtak gyümölcslét, meg ilyesmit, nade nem szőlőlét! Nekem vannak régebbi könyveim, azokban is csak almalé, reszelt alma, stb van a legkisebbeknek, igazából pont abban a sorrendben vannak a gyümölcsök, mint manapság, csak valamivel korábban kezdték adni. De a szőlőtől szép kis hasmenése lehet, ráadásul az a fajta, ami hólyagosra kicsípi a popsiját, még nagyobb gyereknek is.

2011. aug. 31. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Kisfiam 23 hónapos, azaz bármit ehet már szinte. Két napja rácuppant a szőlőre. Megevett fél fürt szőlőt, rá nem sokra olyan fosija volt szegénynek, öröm volt nézni. Csúnyán meghajtotta, sőt, még nekem, felnőtt létemre is szokott egy kis extra bélmozgást okozni.

Tényleg nem értem, hogy lehetnek valakik ilyen sötétek... jó, hogy nem mindjárt csülökpörköltet ad neki.

2011. aug. 31. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:

nem kérdezted,hogy miért adja?

Amikor a babám kicsi volt,néhány hónapos sokat szenvedtünk,hogy nem kakált...akkor ajánlotta a doktornő több lehetőség között a szőlőlevet...igaz én végül nem próbáltam ki,mást választottam.

2011. aug. 31. 09:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért adta, mert ő is épp azt ette és hát miért ne, ha már ilyen "nagy". Egyébként szegény baba nagyon is hasmenéses, legalábbis ő azt mondja.
2011. aug. 31. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!