Mit éltél át, mikor beriasztott a légzésfigyelő?
Az első időkben többször riasztott, mert nem jól volt beállítva az érzékenysége, egyszer meg az elem lemerülés miatt.
Viszont! Volt egy olyan alkalom, hogy pont ott álltam az ágya mellett, mert rá akartam nézni, hogy miért alszik még mindi. Akkor kezdett el sípolni a légzésfigyelő. Ránéztem a lányomra, és akkor "sóhajtott" egy nagyot. Nem tudom, hogy előtte kihagyott e a légzése, és csak sóhaj volt, vagy tényleg nem vett levegőt és a sípoás riasztotta fel, de iszonyatos érzés volt. Kivettem az ágyból a gyereket és csak sírtam, mint egy idióta, le sem tettem, csak mikor már teljesen felébredt. Én nem akartam légzésfigyelőt, mondván, hogy tesóm 3 gyereke alatt sem volt, de nagyon megnyugtat, hogy nekünk van. Még így is többször bemegyek hozzá ellenőrizni, hogy szuszog e. :)
5 hónapos és bizony már ő is lemászott róla és a sarokban pislogott a légzésfigyelő meg sípolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!