Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit éltél át, mikor beriasztot...

Mit éltél át, mikor beriasztott a légzésfigyelő?

Figyelt kérdés
Téves riasztás volt, vagy valóban nem lélegzett? Mit tettél, mit éreztél, mi lett a vége? Emlékszel pontosan?
2011. aug. 31. 07:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első időkben többször riasztott, mert nem jól volt beállítva az érzékenysége, egyszer meg az elem lemerülés miatt.

Viszont! Volt egy olyan alkalom, hogy pont ott álltam az ágya mellett, mert rá akartam nézni, hogy miért alszik még mindi. Akkor kezdett el sípolni a légzésfigyelő. Ránéztem a lányomra, és akkor "sóhajtott" egy nagyot. Nem tudom, hogy előtte kihagyott e a légzése, és csak sóhaj volt, vagy tényleg nem vett levegőt és a sípoás riasztotta fel, de iszonyatos érzés volt. Kivettem az ágyból a gyereket és csak sírtam, mint egy idióta, le sem tettem, csak mikor már teljesen felébredt. Én nem akartam légzésfigyelőt, mondván, hogy tesóm 3 gyereke alatt sem volt, de nagyon megnyugtat, hogy nekünk van. Még így is többször bemegyek hozzá ellenőrizni, hogy szuszog e. :)

5 hónapos és bizony már ő is lemászott róla és a sarokban pislogott a légzésfigyelő meg sípolt. :)

2011. aug. 31. 09:14
 12/12 ZsZs27 ***** válasza:
Nekem először a kórházban jelzett a légzésfigyelő. (Ikerszülés, koraszülés, 1,5 hónapot voltunk bent) Épp a másikat etettem, mikor a kisebbiknek megszólalt. Láttam, hogy lélegzik, semmi baja, csak abban voltam bizonytalan, hogy most mit csináljak a készülékkel, elég ki és bekapcsolni-e. Az ott dolgozók elmagyarázták mire kell ilyenkor figyelnem a babáknál, és hogy igen, csak ki kell kapcsolni a készüléket. Még egy párszor ez megismétlődött, így mire hazajöttünk, rutinból ellenőriztem a gyerekeket, és nyomtam ki a figyelőt. Most 4 hósak. Ha csak egyet, vagy kettőt sípol a készülék, már át se megyünk, csak ha rendesen beriaszt. Szóval én szerencsére már megedződtem még a koraosztályon, és itthon már nem paráztam annyira. Csak már pár hét után kellett plusz lapokat vennünk a készülékhez, mert nekem is folyton lemásztak róla. A mi készülékünkhöz (BabyControll, ikres) lehet venni lapot, így a két-két lap elég nagy, és gyakorlatilag befedi az egész kiságyat.
2011. aug. 31. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!