Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsödébe lesz nyílt nap....

Bölcsödébe lesz nyílt nap. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ertem a kerdest, mi az, hogy mire szamithatsz? Mit varsz?
2009. ápr. 19. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Miről tájékoztatják az embert?
2009. ápr. 19. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Én csak óvodában voltam nyilt napon, az úgy zajlott, hogy rendes nap volt a bentieknek, csak bárki bemehetett. 6 szoba volt és mindegyikbe bekukucskáltam, megnéztem, hogy milyen a szobák felszereltsége, játékok minősége és mennyiége, stb., milyen a mellékhelység, tiszta, rendezett, vagy nem, hová lehet tenni a ruhákat, cipőket (szekrényke, vagy fogas és pad), megnéztem a kitűzött étlapot, hogy miket esznek. Bölcsiben még megnézném, hogy hol lehet biztonságosan tárolni a babakocsit is. Ennyi. Nem tartanak kiselőadást, benézel, kérdezhetsz az óvónéniktől, bárkitől, szívesen beszélgetnek, közben leveszed azt is, hogyan bánnak a gyerekekkel. Vittem a fiamat is, be is mehetett a szobákba, kíváncsi voltam, hogy mit szól, nagyon tetszett neki.

Szóval a bölcsiben is hasonló lehet, én még csak most fogok menni először, a nagyobbik fiammal nem voltam, csak oviban.

Javaslom, hogy délelőtt menj, mert akkor játszanak a gyerekek, ha alvás alatt mész, akkor csendben kell lenni és csak a gondozónőkkel tudsz beszélni. Biztos elmondják majd, hogy naponta hány pelust, ruhát, stb. kérnek, mi a házirend, nyitvatartás, stb.

Ha már felvettek, úgyis lesz szülői értekezlet. A nyilt nap inkább a terepszemlére való.

Remélem segítettem :-)

2009. ápr. 19. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!