Mennyi az egyszeri adag (gyümi, főzi), amit "illik" megennie egy 7,5-8 hós babának? Mondjuk bébiételes üveggel mérve.
Figyelt kérdés
A ti csemetétek mennyit, hányszor evett, eszik? Mi 7,5 hósak és 8,5 kg vagyunk, reggeli 8-kor gyümi, délben húsos főzi, 4-5 között gyümi, vagy zöldség, fél 8-kor tejpép gyümivel. Elalvás előtt teát iszik. Sajna pár napja nem akar szopizni, nem tudom miért. A tápszer pedig nem issza meg. :( Még erőltetném a reggeli-esti szopit, remélem visszaszokik. Jön a foga, talán azért van összezavarodva. Elég ha ennyi idősen csak 4-szer eszik egy nap?2009. ápr. 19. 11:45
2/3 anonim válasza:
Szia!Az én fiam 6.5 hós,és csak 4szer eszik egynap.Reggel 8 körül 210 tápszer,12kor kb 1 üveg főzelék,du. 4-5 körül kb. 1 üveg gyümölcs,és este 8 körül tejpép.Nem kell neki több,de még soha nem is sirt azért,mert éhes.A foga miatt ő is 2 hétig alig evett,volt,hogy csak délben és este,volt,hogy a tápszer nem kellett,utána minden jöhetett,csak a gyümölcs nem,de most(lekopogom)javult a helyzet.És még igy is hizott 200 gr-ot a hónapban.De nem féltem,tudja,mi a jó neki,és a tiéd is,az én fiam igy is nagy,9600 gr.Én is idegeskedtem sokat,de magától javult a helyzet.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 19. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!