Bogyo110 kérdése:
Ez most pelenka kiütés vajon?
Figyelt kérdés
7 hónapos kislányomon ma elöször a derekán majd a popsiján most este peddig a nuniján is észre vettem apró piros pöttyöket !nemtudom hogy ez pelenka kiütés e vagy mi lehet mert még nem voltak rajta pöttyök !De hasonló
pöttyök vannak itt ott a testén pociján egy kettö az alkarján .Mivel kenjem be ezeket a pöttyöket?És mitöl lehet?
2011. aug. 30. 19:40
1/3 anonim válasza:
Szia!ez szerintem a meleg kiütés lesz.semmivel nem kell kenni.sokat levegőzzön a bőre,ne fedje ruha otthon ilyen melegben.először ijesztő,de hozzászoksz,sokszor lesz még ilyen,de ártalmatlan.pelust is vedd le időnként,ott is szellőzzön.
2/3 anonim válasza:
szerintem is melegkiütés. Naponta többször fürdesd, és hintőporozd pöttyös részeket.
Meztelenkedés segít. Max egy trikót adj rá, meg kisbugyit. Tegyél alá törölközőt, hogy ne pisiljen össze mindent.
3/3 anonim válasza:
Ha nem csak azon a részen van, amit a pelenka takar, akkor más lehet. Szerintem mutasd meg orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!