Mennyi idő alatt szokott le a babád hogy mindenkibe beleharapjon? Hogy csináltad? Hány hónapos volt? Hogy bírtad? Mit csináltál a játszón ahol a többi gyerek is ott volt?
És egy topic is erről:
Kedves kérdező. Fogalmaznál pontosabban? Mekkora babára gondolsz? Egyáltalán meddig tart nálad a baba korszak? A bölcsis kislány, akiről írtam még nem volt másfél éves (én még simán babának tartom)...és a gondozónők (akik évtizedek óta kisdedekkel foglalkoznak) küldték őt és a szülőket pszichológushoz és nevelési tanácsadóba...és ők mondták, hogy ez nem normális viselkedése a BABÁNAK!
Vagy te nem is igazi harapásra gondolsz? Ami után ott marad a fognyom és belilul körülötte? Hanem a pár hónapos éppen fogzó kisbaba rágicsálására????
Kérdezz pontosan. Vagy ha nem, akkor ne a válaszadót támadd meg!
13 hónapos, és nem gondolom én sem hogy pszichológushoz kellene vinni.
Már kb.2 hónapja harap, fogai meglátszanak, és persze fáj is.
Amikor átölel, hozzábújik valakihez olyankor szokott harapni. Illetve, ha már álmos.
A játszón mindig résen kell lenni, mert másik gyerek kezét simán megkóstolja, nem haragból csak kíváncsiságból.
Már 2 hónapja nem szabad, nem jó és a résen vagyok van. Meddig tarthat még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!