Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 év körüli gyereked mikor...

1,5 év körüli gyereked mikor és mennyit alszik napközben? Egyáltalán meddig alszanak napközben is a gyerekek?

Figyelt kérdés

Én úgy emlékszem, hogy anno huszon évvel ezelőtt nekem aludni kellett még az oviban is. Meg öcsémnek is, 15 éve.

Ehhez képest az én 19 hónaposom egy hete nem akar aludni napközben. Eddig egyszer aludt dél körül minimum 1,5 órát, de volt hogy 2-t is. Most meg semmi. A hétvégén azért aludt 30-40 percet összesen napközben, mert kocsival mentünk valahova, és az autóban aludt. De egyébként semmi, csak a hiszti.

Kezdjek hozzászokni, hogy annyi időm se lesz a háztartásra mint eddig volt?

2011. aug. 30. 14:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

2,5 órát aludt délután 4-től fél 7-ig...

Most talán már alszik.

2011. aug. 30. 23:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Az jó!

Lehet, hogy csak a meleg viseli meg. Nem?

2011. aug. 30. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor itt a gond. Ha fél 7 kor kel fel és ilyen nagyot alszik délután akkor ne csodálkozz hogy nem akar elaludni este se időbe, meg délután se. Gondolom reggel tovább alszik, azért nem álmost még délbe. Én se tudok elaludni ha még nem vagyok álmos hiába fekszem le. Szerintem ne hagyd ilyen sokáig aludni. hanem 1-1,5 óra után keltsd fel. Biztos nyügös lesz, de ki kell birni. Aztán reggel se hagyd sokáig aludni (nem tudom meddig alszik) de legkésőbb fél 8-kor keltsd fel és akkor 1 óra körül már biztos le tudod rakni. Főleg ha mentek jásztótérre is vagy sétálni, tehát kifárasztod. Egy pár napba bele fog telni az átállás, addig kicsit nyügösebb lesz, de ha betartod, akkor szerintem sikerülhet.
2011. aug. 31. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!