Házi paradicsomlevesből adhatok 11 hónaposomnak?
Figyelt kérdés
Felesbe készítem,tehát paradicsomból,és püréből.Héj nélkül,de ugye a magok....2011. aug. 30. 11:19
1/6 komasa válasza:
Ne haragudj, ha nem pont nekem szántad a kérdést, mert én nem vagyok anya, és ráadásul férfi. Szerény véleményem szerint a világon semmi baja nem lesz a picinek. A magokat majd szépen lenyeli, ahogy a nagyobbak szokták.
2/6 anonim válasza:
A paradicsom már kb 7 hós kortól ehető, a magoktól sem lesz semmi baja, az én bébim is lenyelt már párat :).
3/6 A kérdező kommentje:
Első: A te válaszodat is szívesen vettem :)
Igen tudom h ehet már régóta,bébikajába kapott is ,de igy konkrétan még abból nem amit én főztem.
2011. aug. 30. 11:36
4/6 anonim válasza:
11 hónaposan már bőven kaphatja magostól. :)
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 12 hónapos, és simán úgy eszi-rágja az egész paradicsomot, mintha alma lenne:) nyugodtan adhatod neki, a világ egyik legegészségesebb étele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!