Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Próbáltad ezt a pelust? Ha...

Próbáltad ezt a pelust? Ha igen, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 30. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem, más no-name-et igen.

Erre is érvényes, hogy olcsó húsnak híg a leve. :(

De az ismert márkákat is végig kell próbálni, mert nem feltétlenül a legdrágább válik be az ember babájának.

Mi a Pampers-nél maradtunk. (Ennél van drágább is, azért írtam az előbbit.)

2011. aug. 30. 10:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Második babánkat várjuk, 2 hét van a kiírtig.

A nagyobbal Huggiest használtam.

Most vettem egy Pampers Premium Care-t és egy újszülött Huggiest a kórházba. Ezen gondolkodom még, már csak a kupon miatt is, úgyis gyorsan kopik a pelus egy ici-pici babánál. Viszont hülyeséget sem akarok csinálni, mert a nagyobbnál (2,5 éves) beleestünk abba a hibába, hogy mikor már csak éjjelre kellett pelus megvettük a legócskább legolcsóbb tescosat, és mondanom se kell, hogy egy db hiányzik belőle, ott áll a szekrényben :(

2011. aug. 30. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
A Pampers premium nagyon jó, én is ilyet vettem, amikor újszülött volt.Szerintem, mivel csak 44 darabos, nyugodtan kipróbálhatod, nem veszítesz vele sokat.Én Tescósat még nem vettem, de sokan dicsérik.Most 1990 ft-os 56 darabos Penny-s Babytime-ot használunk, 11 hónapos a lányom.Próbáltam már a Rossmann és a DM saját márkásait.Őszintén nekem semmi bajom velük, sőt! Most hogy már csak naponta egyszer kakil, a célnak ugyanúgy megfelel, mint a márkások.Az első fél évben csak Pamperst,Liberót, és Huggiest vettünk.Aztán rájöttünk, hogy a célnak tökéletesen megfelel az olcsóbb kategória is.Soha nem pisilt, nem kakilt még ki belőlük, én meg vagyok elégedve.Amikor anyatejes volt csak, és sokszor kakilt, ugyanúgy a háta közepe is kakis volt a Pampers és a Huggies mellett is, mivel folyt..Nem látok különbséget.
2011. aug. 30. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Látod, nekem pont a Huggis nem vált be. :) Nem tetszett a ragasztója. Könnyen lejött. A Liberót azért nem szerettem, mert kemény volt. A Pampers sokkal puhább, finomabb anyagból van.

Nekünk is kakis lett a háta közepe, mert mi is anyatejesek vagyunk, de ezek sem utolsó szempontok. Ettől függetlenül az olcsóbb is lehet puha, nem azt mondom, hogy nem. :)

2011. aug. 30. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan probald ki,megeri.nekem bevaltak a tescos pelusok.pempers viszont nem,huggis meg kifejezetten vacak volt.
2011. aug. 30. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi pamperst használunk a kislányom születése óta.Egyszer vettem Huggiest de kifolyt belőle a pisi.Én mikor megszületett a kislányom a 2-es pamperst vettem szerintem megéri mert 108db-os.
2011. aug. 30. 12:25
 7/7 anonim válasza:
100%
A zöld TESCO-s pelus nagyon jó. Mi DM-es Babylove pelust használunk hónapok óta, de csak azért, mert a 25 %-os kuponnal az a legolcsóbb. Az én tapasztalatom szerint sem érdemes túl drága pelust venni. Mi próbáltuk a Pamperst és a Liberot is, de alacsony a hátuk, így a híg kaki minden alkalommal kifolyt a hátánál. Amióta a DM-est használjuk, ez a probléma megszűnt. Egyébként ki kell próbálni, mert nem ugyanaz válik be minden babánál.
2011. aug. 30. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!