9 honapos kislanyomnak adhatok barany agyvelot? Allitolag nagyon egeszseges.
Nahát érdekes kérdés...
Érdekes kérdés,erre és is várom a válaszokat.
1.vagyok.Szerintem igen,mert emlékszem anyukám mesélte,hogy mi kaptunk amikor pici babák voltunk.(most jutott eszembe),és nem lett semmi bajunk tőle...
Probáld meg,de csak kicsiben...
Bárány agyvelő... Hmmm. Nagyon guszta!
Te hogyan készíted el?
Azt hiszem, magamtól sosem jutna eszembe, hogy ilyen táplálékot adjak egy 9 hós babának, de a nagyobb gyerekeimnek sem....
Az isten szerelmére! Nincs más értelmes kajád otthon?!
Egyébként egy könyvben, sem pedig táblázatba nem olvastam, hogy lehetne ilyet adni. A sushi is egészséges meg egy pohár vörösbor , mégsem adjuk a gyereknek...
Most ne haragudj, de hogy jut ilyen eszedbe? Amikor mindenki a fozeleket, gyumolcsot KOSTOLTATJA a kicsivel, ilyen felnotteknek is kulonleges etelt akarsz adni a kicsidnek.
Szerintem 1 eves kora utan adjal inkabb csak neki, elobb semmikepp se!
Utana igazabol mar ehetnek a babat mindent.
Arabok esznek ilyen kulonleges finomsagot, vagy melyik nep?
Úgy látom itt még senki nem evett velőt! Pedig én nagyon szeretem és nagyon finom is. Mi baja lehetne tőle a babának? Szerintem nyugodtan adhatsz neki belőle.
Egészségetekre!!!
8 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!