Gránátalma levet ad valaki babájának?
Figyelt kérdés
egy éves koraszülött, vérszegény a kislányom. azt az infót kaptam hogy a gránátalma lé nagyon jó vérképző. ám nem tudom hogyan kellene neki adni? hány milli naponta?2011. aug. 29. 21:31
1/7 anonim válasza:
Én próbáltam 9 hónaposnak, de túl savanyú, nem itta meg... Végül Apa itta meg:)
2/7 A kérdező kommentje:
terhesen én sem ittam mert égett a gyomrom tőle. de próbálnám esetleg valamibe keverni. fontos lenne a vérképzés miatt.
2011. aug. 29. 22:59
3/7 A kérdező kommentje:
senki nem ad a babájának ilyet? :(
2011. szept. 1. 12:32
4/7 anonim válasza:
Krónikus fáradtság, alacsony vérnyomás, vérszegénység esetén hat héten át, kúraszerűen napi 1-1,5 dl frissen préselt gránátalmalé fogyasztása ajánlott.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, csak babáknak kevesebbet szabad adni. szerintem olyan 5-10ml-t.
2011. szept. 1. 13:17
6/7 anonim válasza:
Az én fiam is vérszegény,9 hónapos.Nekünk szedni kell a maltofert meg folsavat hozzá,de egyébként a fekete szedernek a leve is nagyon jó.Anyukám télire akar neki elrakni.:)
7/7 A kérdező kommentje:
lányom is szedte a maltofert 2x8 csepp meg a folsavat 0,5 tabletta. most 9,3 lett a vas és a doki leállította a cseppet. utógondozóba okt.10-én kell mennünk és ott multkor nagyobb értéknél is felírták a maltofer cseppett. addig akarom pótolni neki a vasat így.
2011. szept. 1. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!