Álmaid babakocsija? Ha nem számít az ára és az sem, hogy nálunk nem kapható?
kapható és nem drága se
peg perego pliko 3
de kipróbáláskor rájöttem hogy nem passzol sem hozzám sem az életvitelünkhöz.
de nagyon tetszik ennek ellenére.
Neked melyik az álombabakocsi??
Semmi extra vágyaim nincsenek. Egy 60 ezres kocsit néztem ki , de sajnálom rá a pénzt szóval... Egyébként ha semmi nem számítana, akkor azt venném meg.
De használtan úgyis megtalálom olcsóbban szóval nem csüggedek.
Amikor még terhes sem voltam az egyik barátnőm vett egy Stokke Xplory-t.Először nem tetszett,de utána beleszerettem :D
Most,hogy kisbabám lesz eldöntöttem,hogy olyat fogok venni csak a színt kéne kiválasztanom.
Stokke Xplory :)
Amúgy Vector 4 Air-ünk van, szeretem nagyon. :)
Graco babakocsink van, masszív, megbizható, könnyű a közlekedés vele, kivéve bkv-n.
Az álom babakocsi viszont a peg perego pliko p3, amióta láttam barátnőméknél. Használtan jókat lehet kapni 20ezerért, nézz utána, hátha valóra válna álmod:)
Quinny Zapp és Espiro Magic 4! A Quinnynek viszont nem jó a kereke a mi környékünkre.
Az Espirot meg csak azért nem vettem még meg, mert nem ül stabilan a kislányom. De már csak 1-2 hónap, és meglesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!