Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó dolog a játszószőnyeg?

Jó dolog a játszószőnyeg?

Figyelt kérdés
3 hónapos kisfiúnak érdemes játszószőnyeget venni?Néhány ismerősöm szerint felesleges pénzkidobás,mert úgy sem érdekelné.Kinek mi a tapasztalata?
2011. aug. 28. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ami a baba fejlődését szolgálja nem felesleges pénz kidobás persze lehet venni 3ezer forintos és 30ezer forintos játszószőnyeget is. De talán még olcsóbb ha saját magad megvarrod, a lényeg hogy színes legyen érdekes, különböző tapintású anyagok, és minták, tükörfólia stb. Persze le lehet teríteni egy plédet is, de a játszószőnyeg azért játszószőnyeg;-), ha van rá keret én megvenném, vagy ajándékba kérném. Mi 2 hónaposan vettünk neki (húsvéti nyuszi hozta) de akkor még nem nagyon játszott vele, nézegette a lefelé lógó játékokat, és ütögette amit elért, de hamar megunta, olyan 3 hónaposan már szerette, most 6 hónapos imádja hosszú időn eljátszik rajta, de már zavarja a játékhíd mikor hasról hátra és vissza forgolódik, azt hamarosan leveszem róla de a szőnyeg része az még mindig jó lesz, mert így is sok játék van rajta.
2011. aug. 29. 10:46
 12/13 anonim ***** válasza:

nekünk is van,a tesz-veszen vettem,szép,jó állapotút,zenélős,csörgős,zörgős,tükörrel,cserélhető játékokkal.Szerintem nem felesleges,a baba ismerkedik a színekkel,formákkal..

A fiam imádta,sokszor jókat aludt rajta:)

Jó pár hónapot tudod még használni aztán legurul róla,gyűrődik majd alatta,az ív is zavaró lehet majd,de ha azt leszeded,utána a szőnyeg magába is jó lesz még.Most 13 hósan is hurcolja még maga után..

2011. aug. 29. 13:05
 13/13 krisztivan ***** válasza:
Szerencsére mi is ajándékba kaptuk.Fiam mindig mérges lett rajta,hiszen a feje fölött lévő játékokat nem érte el az oldalához pedig nem tudott hogyan odajutni.Nekünk fölösleges pénzkidobás lett volna.Amikor meg már elkezdett helyet változtatni akkor magasról letojta a szőnyeget.
2011. aug. 29. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!