Milyen kajákból ehet már majdnem 1 éves fiam, mait mi is eszünk?
Bármilyen főzelék.
Húsleves, gyümölcsleves, zöldséglevesek, ha nem csípős, akkor gulyásleves is mehet.
Párolt, sült husik, pörkölt. Rántott hús bunda nélkül (bár egy kis panírtól sem lesz semmi gondja :D).
Tésztaételek- túrós, grízes, krumplis, káposztás tészta.
Örülök,hogy egy kedves védőnő is írt,mert sajnos az enyémtől nem tudok ilyeneket kérdezni,fél éve h nem is járt felénk stb.
4 hónaposan vezettem be a glutént,tejet eddig csak palacsinta formájában kapott vagy tejtermékeket.
Ha még nem kóstolta a tojásfehérjét, akkor adj neki egy picit. Ha nincs semmi baja tőle, akkor mehet a rántotta, tojásos nokedli, rakott krumpli (tejföllel, tojással), főtt tojás, tojáskrém.
Igazából mindent ehet, ha az nem túl fűszeres, zsíros, olajos. pl. pacalpörkölt még ne. :)
A sárgáját úgy kóstoltattam vele,hogy spenót főzelékbe tettem mindig.A fehérjét,megfőzőm és hogyan tovább?
Nagyon aranyosak vagytok,jól jön most a segítő szándék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!