Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mennyi idejig böfiztet?

Ki mennyi idejig böfiztet?

Figyelt kérdés
Evés után felteszem a babám büfizni,1-2 jön is neki aztán utánna látom hogy már nem jön akkor leveszem a vállamról.De elég sokat fáj neki a hasa,lehet hogy több idejig fent kéne hagynom hátha van neki böfije?De meddig? És éjszaka mindig elalszik a cicimen evés végénél és akkor amkor felteszem büfizni hiába paskolom a kis hátát nem büfizik.Reggel meg fáj a hasa gondolom attól hogy éjszaka elalszik és nem büfög.Annyira felébreszteni meg nem akarom mert akkor elkezd ordítani,felzaklatja magát és nem tud vissza aludni.
2009. ápr. 18. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?Én hiába hagytam tovább,hogy büfizzen,de így is volt,hogy csak pár óra múlva jött ki és addig nyügi volt és kínlódott.Én az infacolt használtam az segített.Az orvos is azt mondta,hogy nem nagyon lehet tenni mást ellene.A sok levegő amit lenyelnek feszíti a beleiket és az eléggé tud fájni.Az infacol szuszpenzió pedig a nagy levegőbuborékokat fellazítja apróbb bubikká és könnyebben kijön.Ha még pici akkor valószínű,hogy a szopási technikájuk miatt is több levegőt nyelhetnek(nálunk is így volt).
2009. ápr. 18. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld többször büfiztetni egy szopi alkalmával.Nálunk ez jött be és nem is volt hasfájos a picurkám.Akár kétszer,háromszor is megállhattok és így könnyebben kijön a levegő.Éjjel is tartogasd egy kicsit függőlegesen,ne nyomja a pociját a sok levegő.(nem is fog felébredni)Lehet,h nem tetszik neki a megszakított szopi,de érdemes megpróbálni!Sok sikert!
2009. ápr. 18. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Kösözönm a válaszokat!

2 hónapos.Szoktam evés közbe megállni büfiztetni,de hát így is fáj utánna a kis hasa.Az Infacolt próbáltuk nem használt de a Gripe Water úgy ahogy igen.

2009. ápr. 18. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:

en mostanaban tartom 20 perces büfi után még husz-harminc percig,ha nincs büfi. bealszik, simizem, masszirozom, akkor tuti kijön, ha nem, akkor kap egy kis gripe watert.

pár napja csinalom,utana puki szokott lenni sok, viszont nem bukik.

2009. ápr. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!