Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csináltatok vagy vettetek...

Csináltatok vagy vettetek ilyet lány babátoknak?

Figyelt kérdés

Annyira tetszenek az ilyen izléses szalagok/ fejpántok a babákon, hogy úgy gondoltam én is varrok ilyet a születendő lányomnak.

[link]

Hol találok még ilyen képeket? Mert sajnos nem sok szépet találok.

Viszont az ilyenek nem tetszenek, amikor egy nagy batár virág van a fejükön: [link]

Tudnátok akkor segiteni? Szeretnék minél több képet megnézni, aztán szeretném megvarrni a sajátot :)

2011. aug. 27. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia..nekünk is vannak hasonlók..nagyon csinosak benne a babák...kaptunk is és vettem is..

A miénken pici pillangók vannal..virágok,masnik..melyiken mi.Több szinben..

2011. aug. 31. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én fehér bőrű, szőke, kékszemű lányomnak is volt rengeteg. A legtöbbet én csináltam, egy meglévő kedvenc mérete után.

Íme pár jó kép:

[link] lap közepén..

2011. aug. 31. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz itt is a cigányozással kell jönni...én is az vagyok.Az apja vett a kislányunknak ehhez hasoló fejpántot,de nem tűri a fején így nem is adom rá.Egyébként ha ez megnyugtat egy cigány gyereken sem láttam ilyeneket.Nem tudom mitől cigányos.Ha a te babád viseli nyugodtan add rá :)
2011. aug. 31. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik :( De ez csak egy vélemény... A fülét se lyukasztatom ki 3-4 éves koránál előbb biztos nem. Még pici baba, miért jó kínozni mindenféle hülyeséggel amit ő fel sem fog...?

(5 hós kislány anyukája)

2011. szept. 1. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!