4 hónapos babát szabad infralámpázni?
Figyelt kérdés
Nagyon meg van fázva, alig kap levegőt, soha nem jön ki eléggé minden az orrszívóval, orcsepp sem használ. Persze csak akkor gondoltm amikor alszik, mert azt ugye nem tudom neki megmondani hogy csukja be a szemét. Tegnap voltunk a dokinál de ezt elfelejtettem megkérdezni, és legközelebb csak hétfőn érem el.2011. aug. 27. 11:31
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy buta a kérdés, de miért akarod lámpázni? Nekik még nincs arcüregük amit ilyenkor melegíteni szoktunk...
Szerintem nem kell.
Orrszívás előtt befújsz neki tengervizes orrsprayvel? Nekünk az jól feloldotta a váladékot!
Meg azt mondta a fül-orr gégész, hogy ne szívjam gyakran az orrát, mert az is csak termeli a váladékot!
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!