Hány éves korában vettetek kislányotoknak babakonyhát, és egyáltalán megérte megvenni?
19 hónapos volt, mikor karácsonyra kapta. Azóta kedvenc. Most már (28 hónapos) teljesen másképp játszik vele, mint korábban.
Eleinte csak pakolgatta, ki és becsukta a szekrényajtókat stb.
Mostanában rendesen "főz" és "mosogat".
2. szülinapjára vettünk neki.
Jó, az edényeket imádja, van vagy 3 garnitúra belőlük. Tányérok, csészék, keverők, kanalak, kések, lábasok.
De a legnagyobb sikere a gyümölcsöknek és zöldségeknek van, amit két darabból, tépőzárral lehet összerakni és aztán késsel el lehet vágni. Aztán tányérra teszi és "megeszi".
Nekünk bejött, nagyon szereti, de kellenek az "ételek" mellé.
A válasz megírásának időpontja: 08-27 10:15
A Smoby ppetit konyhára gondolsz? Mert azt néztem ki én is. Nem tudod, van-e most a Müllerben? Mivel elég messze van, feleslegesen nem mennénk :)
argep.hu-n is meg tudod nézni, hogy hol a legolcsóbb, ott azt írja, hogy 10.860,- plusz 990,- a kiszállítási díj. Így csak egy ezressel drágább, mint a Müllerben, viszont lehet, hogy a benzinköltség is lenne annyi. Itt a bolt linkje:
Az én lányom még csak most volt 1 éves, de ihletet adtál a kérdéssel, és én is megkerestem az álomkonyhát:
Fából van, és az amazonon csupa jó értékelést kapott, csak az ára borsos egy kicsit, 25e Ft.
1 hónapja volt,de menj biztosra hivd fel őket:-)
Itt szhelyen 2 müller van és csak az egyikben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!