Hogyan szoktassam le az éjszakai ébredésekről 10 hósomat?
Én egyet nem javaslok: alvástréningezést. Rengeteg kárt okozhat, bár látszólag beválhat.
Sírni se hagyd semmiképp, a lehető legrosszabb megoldás lenne!
Amit én ajánlok: Dr. William Sears: Éjszakai gondoskodás c. könyve.
Az alvástréning olyan módszerek gyűjtőfogalma, amik azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy megtanítsanak egy x hónapos babát (el)aludni, kizárólag egyedül. Pl. a Suttogóban olvashatsz erre irányuló javaslatokat, de többféle könyv is kapható ebben a témakörben. Én nagyon nem értek egyet ezekkel.
A homeot nyugodtan kipróbálhatod, mert teljesen veszélytelen. Nem biztos, hogy hatásos lesz a babádnál, de ez nem magának a módszernek a hibája - lehet, hogy a te babád arra az adott készítményre, amit kipróbálsz, kevésbé érzékeny. Ilyenkor válthatsz egy másikra. De ha egyik sem jön be, még mindig maradhatnak a valódi gyógyszerek (persze nem alvásproblémára). A homeo nálam mindig az első lépés, első gyógymód.
Én pl. "rendszeresen" Stodalt adok a lányomnak, amikor nagyritkán úgy köhög, hogy már szükségét érzem, és abszolút beválik. Ugyanakkor nekem eddig nem használt.
Szia Kedves kérdező!
Ha követed a kérdésedre adott válaszokat, megirnád nekem, hogy azóta hogy alakultak a dolgok? Én kérdeztem a diffoss-ról, azóta beszereztem, de nem oldódott meg a problémánk. Az enyém most 10 hónapos, a Tied már 1 éves lehet.. Jobb már a helyzet? És ha igen, mi segitett? Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!