2 éves rosszul evő, koránkelő gyermekemnek ne adjak reggel tejet?
Figyelt kérdés
Eddig reggelente megivott 2-2.5 dl tejet utána ha gyümölccsel vagy mással kínáltam nem igazán kérte ! Az ebéd viszonylag korán van úgy 11.30 körül ,mert délben már álmos !Hogyan tudnám úgy alakítani ,hogy reggelizzen vagy legalább tízóraizzon az ebéd előtt ? Nálatok mit és hányszor eszik ?2011. aug. 26. 11:32
11/14 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem is tejet iszik a kicsi, hanem macikávét, amiben ugye cukor is van, így naná hogy eltelíti.
Az én lányom kakaóval kezd reggel, majd 9 körül eszik reggelit, de nem gyümölcsöt, szerintem az max. reggeli után való, nem reggelire. Adj neki szendvicset inkább, tojást, bundáskenyeret, fél 12-kor kaphat gyümölcsöt, majd ha fölébredt, akkor ebédeljen, szerintem úgy jobban jártok. Gondolom, ha dél körül alszik, kettőkor már tuti fölébred.
12/14 A kérdező kommentje:
Most ébredt 14 40 -kor ilyenkorra már későinek tartom az ebédet .. Viszont később aludt el ma lehet ez fog változni és akkor belefér az ebéd .. De mi legyen az ebéd előtt így ?
2011. aug. 28. 14:45
13/14 anonim válasza:
Kihagyhatod a reggeli tejet ha nem kéri,nem hisztizik érte,és esetleg napközben ,vagy reggelire adhatsz neki töb tejterméket,pl sajt,túró,joghurt stb. Igy meg lesz a napi tejtermék ,és enni fogk délelőtt is
14/14 A kérdező kommentje:
De kéri :)
2011. aug. 28. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!