Mennyire viseli meg a gyermeket ha vissza kell menni dolgozni es szerepedet (reszben) atveszi a baby szitter? Hogy csinaljam hogy ne legyen trauma egy eves gyermekemnek az hogy minden reggel viszem ezentul?
Ha nem szoktattad nagyon magadhoz,akkor nem lesz semmi baj.
Ha még van időd,akkor addig is vidd el napközben hozzá néhány órára. Így nem lesz neki rossz,ha nem vagy mellette.
par nap alatt hozzaszokik
a szukseg nagy ur, es barmennyire szivfajdito az elso par nap, hamar elfelejti majd a gyerkoc
En profi babysitter vagyok, a mesterseget 10 eve uzom.
Pindurid lehet egy kicsit sirni fog mikor bucsu lesz, de hidd el, minden rendben lesz. Lenyeg, hogy mondd el, mit szeret a Kicsid enni, inni, mi a napirendje, mi a kedvenc jateka, mik az elvarasaid es ami a legfontosabb, hogy elerheto legyel amikor dolgozol is! En sokkal nyugodtabb vagyok, ha elerheto az anyuka, hiszen hiaba a tapasztalat, az anyukak jobban tudjak mi a helyes sokszor.
En az elso babamat varom aki mar minden pillanatban itt lehet. Ez az uj szerep megijeszt egy kicsit. MAzlim van, mert visszavarnak a munkahelyemre es ha valamelyik Mama nem er ra, vihetem majd a kisfiamat magammal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!