Piros szemre mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Kisfiam vasárnap belekapott a szemébe,illetve ha fáradt mindig dörzsöli.Mindkét szemzugban piros a szeme.Nem váladékozik,nem könnyezik,nem viszket neki.Kérdeztem a dokit és a védőnőt is,azt mondták el fog múlni,nem kell rá semmi(esetleg kamillával törölgessem).Javaslatok?11 hós a babám.Előre is köszönöm.2009. ápr. 17. 16:42
1/5 anonim válasza:
Hirtelen nekem is a kamillás törölgetés jutott eszembe, de látom azt írtad is...
2/5 A kérdező kommentje:
Azért köszi!Megpróbálom azt.
2009. ápr. 17. 16:48
3/5 anonim válasza:
a szülésznő azt mondta nekem ilyen esetben egycsepp anyatej rendbehozza a szemet is.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem szopik.De ha megnyomom a cicimet,még jön belőle.Szerinted az is használ?Tej az még?
2009. ápr. 17. 17:06
5/5 A kérdező kommentje:
Megnyomtam,fehéres.
2009. ápr. 17. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!