Miért nincsenek barátaim?
Ha eltűntek, akkor nem is voltak igazi barátok.
Viszont tény és való, hogy a hasonló élethelyzetben lévők könnyebben barátkoznak, érdemes lenne más kismamák, anyukák között keresgélned. Játszótér, ringató/dúdoló foglalkozás, baba-mama torna, nem tudom, mi van felétek ilyen lehetőség, de ott tutira találsz barátokat.
Nekem előtte sem volt túl sok,na de azóta semmi.
Néha beszélgetek 1-2 emberrel,de velük is facebookon.
Innen nagyon messze van minden...mióta bejött a nyár,azóta gyalog nem mozdultam ki,mert terhes vagyok és az 1 óra oda és vissza utat nem bírom,pedig van egy 19 hónapos lányom is.Jogsim nincs,így csak akkor mozdulok ki,ha a párom hazajön és van miért elmenni.Míg nem volt nyár és meleg addig baba-mama klubba jártunk,de oda sem heti szinten a távolság miatt és ezért nagy barátság sem alakult ki.
Én már úgy vagyok vele,hogy barátaim vagy legalább 1 sosem lesz már.
Néha elmegyünk a mamákhoz,sógornőmékhez,a közös barátunkhoz és párom kollégájához...aztán ennyi.De az még sem egy barátnő,akivel bármit megbeszélhetsz :(
Kérdezzétek meg a védőnőt, van-e a környéken hasonló korú baba/mama. Én is ezt csináltam, a védőnő megadta a másik anyuka telefonszámát és működött.
Sajnos ha a barátoknak még nincs gyerekük, alig tudják felfogni, a kicsi lrkezése mivel jár az életetekben.
Kedves kerdezo
Sajnos egy cipobe jarunk,mi is egy unalmas falu vegen lakunk.Mostanra mar megkezdtem szokni,a nap 24 orajaban a 17 honapos fiammal vagyunk.Anyosekkal lakunk de ok mezogazdasaggal foglakoznak es keveset vannak itthon,de amugy sem jo a kapcsolatom veluk.Sokat nem beszelunk.
Kitartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!