Akinek 2 kisgyermeke van, az mekkora lakásban laktok?
A mi lakásunk 66 nm panel. 3 szoba van.
A gyerekeink 18 hós lány és 4 éves fiú.
Egyelőre jónak tűnik, mert a 2 gyerek egy szobában van, nekünk is van hálónk és nappali is. viszont ha nőnek a gyerekek, szét kell őket költöztetni, hogyan? a férjem nem akarja a hálót feladni, lehetőségünk költözni nincs.
Kedves utolsó! Mi egy 59 nm-es, 3 szobásban lakunk. Felettünk úgy alakították át a lakást, hogy a konyhát bevitték a nagyszobába, ez lett konyha, nappali, étkező. Így a volt konyha, meg a két kisebb szoba megmaradt lakó szobának.
Csak azért írtam le, hogy hátha tudtam ötletet adni. Mi is meggondoljuk majd ha négyen leszünk, hogy átalakítsuk!
Hát én szülőkkel semmiképp sem élnék együtt... Szóval bárhova költöznék :)
A lakás mérete csak részben mérvadó szerintem, mert inkább az elhelyezés számít. Mi 40 m2 en lakunk 4-en, szűkösen, de elférünk. De hozzáteszem, hogy ez nagyon jó elrendezésű lakás, mindenhol faltól falig (és plafonig) beépített szekrényekkel, magasan elhelyezett tárolókkal. A lányok egy nagy szobában vannak (3,5 1,5 évesek) együtt, ott van leválasztva hely étkezőnek is, mert sajnos annak itt sincs külön helység. babakocsi, 2 bicikli, motorok, meg még egy csomó minden kinn van a folyosón, lezárva egy komoly biztonsági ajtóval, ezeket nem kell a lakásban tárolnom. Egy kisebb szoba nappali-háló egyben nekünk. A konyha elég kicsi, de azért simán tudok főzni, pakolni. Én szeretek kislakásban élni, ezért is nem költöztünk el eddig, mert ennek annyira jó a beosztása. Most úton a 3. bébi, muszáj lesz költöznünk jövőre, de egyelőre még nem találtam meg az álomlakást...
Én belevágnék. Amig ilyen picik nem gond. Inkább kis helyen nyugalomban mint nagy helyen olyannal akivel nem jössz ki. Ha csak a rezsit kell kifizetni biztosan jól jársz.
Anno én is igy voltam, a tesóméktól kaptuk meg évekre a lakást, csak nekünk még csak 1 gyerkőc volt és 4 szobás lakás volt. De igazából csak két szobát használtunk belőle.
Egyszer már elmenekültünk anyutól albérletbe 1 évre. De akkor a párom nem kapott munkát, el kellett jönnünk. De most megígérte, hogy bármit megtesz, megkeresi a pénzt, csak menjünk.
Vissza az albérletbe!!!!! az 55m2, jó elosztású, két nagy szoba van.
Kertváros, tégla.
A tulaj nagyon örül, hogy visszamegyünk, kiteszi a mostani bérlőit, mert utálja őket, és vár minket!!!!
50 e ft /hó, csak nekünk:))))))
októbertől megyünk:)
Hú, ez nagyon jó!
Épp akartam kérdezni, hogy miért nem albérlet?
Meg azt is, hogy mi kb. decembertől akarjuk kiadni a lakásunkat, ha addig sikerül elköltözni, 40+rezsiért, akár ide is jöhettetek volna... :o)
Októberig már fél lábon is kibírjátok...
Örülök, hogy megoldódott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!