Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek 2 kisgyermeke van, az...

Akinek 2 kisgyermeke van, az mekkora lakásban laktok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora az a legkisebb lakás, ahol még lehet élni két picivel+férj
2011. aug. 25. 21:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55 m2, két szoba.Nagyon kicsi a lakás.Plusz negyedik emelet.Rémálom.Szeretnénk cserélni, vagy eladni, de ebben az ingatlanhelyzetben lehetetlen.
2011. aug. 25. 21:31
 2/21 anonim ***** válasza:

43 m2

2 és 4 éves gyerekek.

Ja, és a szokásos dolgokon felül van egy pianínónk, 3 hegedűnk és 4 gitárunk, ezek is foglalnak "némi helyet". :o)

Reméljük, hamarosan költözködünk, mert szeretnénk harmadikat, és úgy már nem menne...

2011. aug. 25. 21:46
 3/21 A kérdező kommentje:
55m2 pici? Nekünk most 60m2-es a lakásunk, ahol édesanyám is velünk lakik az egyik szobába, de nekem nem tűnik annyira picinek. Sőt, ha ő nem lakna velünk, akkor 1+2 félszoba lenne a mienk, ami tökéletes lenne.
2011. aug. 25. 21:48
 4/21 A kérdező kommentje:

Kedves 2. galériás lakás? Mert most költözhetnénk egy 37m2-es lakásba négyen, csak a rezsit kellene fizetnünk, na azt kicsinek találom.

Ti mennétek a helyemben?

Anyuval nem tudunk együtt élni nagyon, ezért mennénk.

2011. aug. 25. 21:49
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem galériás.

Csak nagyon jó elosztású, mi szeretünk itt lakni, csak valahogy a cuccaink "kifolynak", de lehet, hogy másnak nincs ennyi. (Bár azt hozzá kell tenni, hogy sok könyvem még anyámnál van ládákban, sosem volt ebben a lakásban... És még egy hegedű :o)

Egyik ismerősöm úgy fogalmazott, hogy "inkább egy déli fekvésű cső, mint a szülőkkel együtt lakni..."

Én ismerek olyan családot, akik 5 gyerekkel (tehát heten!) laknak 47 m2-en. Hát az már gáz, főleg, hogy kamaszok a nagyok.

De picikkel szerintem érdemes belevágni, főleg ha csak rezsi van.

Nem lehetne anyukát a 37-be rakni, ti meg maradnátok a nagy lakásban? (bár gondolom ez nem egyszerű :o/ )

2011. aug. 25. 21:58
 6/21 anonim ***** válasza:

Ha nem jöttök ki Anyukáddal akkor én bármekkora lakásba mennék csak külön legyünk.

Mi 54 nm-es panelba laktunk de akkor még csak hárman voltunk.Szerintem négyen is kényelmesen elfértünk volna.

2011. aug. 25. 22:01
 7/21 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok.Igen picinek tűnik, nem a négyzetméter miatt, hanem az elrendezés miatt.Kicsi hosszúkás a konyha.Lehetetlen elférni.Kicsi a gyerekszoba.A nagyszobát viszont nem lehet leválasztani az ablak elhelyezkedése miatt.Két gyerekkel meg cucc rengeteg.Sok múlik a lakás beosztásán is.
2011. aug. 25. 22:11
 8/21 anonim ***** válasza:
Hááát, mi 42m2-esben lakunk ketten plusz két macska, egyetlen gyereket sem tudok itt elképzelni, így épp h elférünk, sehova nem lehetne már ágyat tenni nem beszélve a többi cuccról...
2011. aug. 25. 22:11
 9/21 A kérdező kommentje:

Lenne egy nagyszoba (együtt a 6 hónapos kislányunkkal) és egy kisszoba(kisfiúnknak jó lenne, 2,5éves).

A bejárati ajtóból egyből a konyha nyílik minden berendezésével, csak épp nincs étkező asztalnak hely és a hűtő is eléggé útban van.

Fürdő, wc egyben, de viszonylag nagy bent a hely.

A fő bajom: a babakocsi, etetőszék, konyha asztal hely hiánya.

Előszoba egyáltalán nincs, a konyhából nyílnak a szobák.

Fel van újítva, párom rokonáé, más verzió nem lehet, csak mi költözhetünk be, nekünk ajánlották évekre fel a lakást.

2011. aug. 25. 22:20
 10/21 anonim ***** válasza:

Amíg nem megy iskolába a nagyobb gyereked, addig szerintem mindenképpen elfértek.

Etetőszékből mi asztalra csatolhatósat vettünk, ami kvázi nem foglal helyet, nekünk nagyon bejött egyéb szempontból is.

Nálunk is ilyen a leosztás kb. A két gyerkőc egy idő után már mehet együtt a kis szobába, 3 év felett a nagy fiad kaphat galériaágyat, alá befér a kiságy, imádni fogja...

Ami nehéz, hogy mivel nem saját, átalakítani gondolom nem lehet, de sok ötletet lehet pl az IKEA honlapon találni, hogy hogy lehet a kevés helyet jól kihasználni.

2011. aug. 25. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!