Tápszeres egyhetesnek adjak vizet ebben a kánikulában?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 17:36
11/15 anonim válasza:
ja az ordításra annyit mondott a doki és a védőnőnk is hogy
szegény baba nagyon has fájós! Adjak neki espumisant és helyre jön!
12/15 anonim válasza:
jajj!
Félre érthető vagyok!
Nem neked szól hogy benyalhatsz, hanem annak az elvnek amit a WHO meg az egyéb fas.zság kitalált hogy tudományosan neveljük a gyerekünket!
Írj ki egy kérdést, hogy angliai kismamák hogy táplálnak hozzá? Vagy floridai vagy német és egyéb más országok! Meglepődne sok mindenki hogy ki mit írna! Ez a cső látás és a hónapokra bontás szinte csak nálunk van! Németeknél és floridában súlyra megy..
13/15 anonim válasza:
Bátyámék kislánya anyatejes volt, ilyen nagy kánikula volt 2 éve is (kb 8-10 hónapos volt akkor) és kiszáradt mert nem adott vizet neki az anyja, 3 napig kórházban volt infúzión...
14/15 anonim válasza:
Igen, egy 8-10 hónapos gyerek már nem 1-2-3 hónapos kisbaba. Már eszik mást is, és persze kell innia. Ha nem kap elegendő folyadékot, akkor evidens, hogy kiszárad. De itt most a kisbabákat kérdezték.
15/15 anonim válasza:
Próbáld ki a kamilla teát én azt adok neki étkezések közt,most 3 hetes.Sajnos csak 1,5hétig szopott,mert antibiotikumot kellett szednem és mivel amúgy is kevés volt a tejem,a kúra alatt az a kevés is elapadt hiába fejtem,így ő is tápszeres lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!