3 hónapos babátokat milyen ruhába öltöztetitek ebben a kánikulában?
Én rövidujjú bodyt és rövidnadrágot adtam a kislányomra, így is melege volt.
A mai napon több babát láttam több réteg hosszúujjú, szárú ruhába + betakarva takaróval. Kislányommal egyidősek lehettek, talán max. 4-5 hónaposak.
Ti mibe öltöztetitek a pici babátokat?
Szintén rövid ujjú body és rövid gatyó. Nagyon élvezte kint, a teraszon letettem neki egy plédet, nem sütötte a nap, elnézelődött. Kicsit melege volt, de nem izzadt meg.
Amikor vásárolni megyünk, akkor is így viszem, mert a kocsiban pl. tök meleg van, de viszek egy vastagabb textil pelenkát, és ha bemegyünk a boltba, akkor azt ráterítem.
Én is bekrémeztem naptejjel és textilpelenkával betakarom, ha pl. a buszon van légkondi. De így is tiszta víz volt szegény. Arcán is folyt a verejték.
Babakocsin napernyő is van és a mózes kocsi napernyőjét is felhúztam, hogy nem süssön rá a nap. A játszótéren csak árnyékban van.
Kalapot én is adok rá, igaz 8cm a haja és az is tiszta víz.
Én babám nagyon nem szereti a meleget, éjjel is csak nyitott ablak mellett tud aludni a hűvösben.
Én is próbáltam ráadni egy vászon vékony h.ujjút, de egyből visított. Amikor levettem, elhallgatott.
Csak nem ég le a bőre:S
Ezzel én is bajban vagyok mindig hogy öltöztessem. Ma kivittem egy rövíd ujjú bodyba, s kertész hosszú szárú naci, zokni, sapi. Nagyon melege volt szegénynek. A varróhoz mentünk, aki meg is említette, hogy melege van, s kevesebb rucit adjak rá, s sapkát egyáltalán ne használjak, mert állítólag fülfájós lesz, ha nem szokatjuk rá arra hogy nyáron nincs sapi. Erről ti mit gondoltok? (bocs, hogy belekérdezek)
Tegnap ujjatlan body, s farmer kertész nacit akartam ráadni, de anyu rámszólt, hogy az kevés. S még a bodyra ráadtam egy pólót, de akkor is nagyon izzadt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!