Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposan hagyta már 2napra...

8 hónaposan hagyta már 2napra a nagyival a babáját?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
én éjszakára nem szeretném kimozdítani 1-1.5 éves koráig, semmiképpen. Van, hogy egész nap a papánál van, teljesen el tudja látni, imádja a fiam, ha ott lehet, mert egész nap játék van:-) olyankor is ott vagyok én is, max 1-2 órára ugrok el intézni a dolgaimat. viszont az esti fürdetés és a többi már mindig otthon történik, ezt még nagyon sokáig nem szeretném megváltoztatni. Az persze más, ha a nagyi van nálatok és úgy vigyáz a gyerekre. bár én azt sem hagynám még ekkora korban. nálunk a gyerkőc elég ragaszkodó, megszokta, hogy az esti rituálé velem történik, pl a vacsorát még az apjától sem nagyon akarja elfogadni. na meg ha hirtelen felébred éjszaka, akkor neki az a biztos pont, ha én ugrok oda melléje.
2009. ápr. 17. 08:13
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 4 hónapos a kisfiam és már sokszor aludt anyukámnál,semmi baja nincs.Néha nekünk is kell egy kis lazítás:),szerintem, de lehet lepontozni.

Így legalább nem vagyok kimerűlt.

2009. ápr. 17. 08:31
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Igen.
2009. ápr. 17. 08:36
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Fuu. A 22:43-ason, de felhuztam magam. Mi az hogy "nem a nagyinak szultem"? Miert beszel ugy a gyerekrol mint egy targyrol? Kinek szulte? maganak, mert unatkozott, vagy hogy ne erezze egyedul magat? Ez az onzo tipusu anyuka talaljon inkabb egy hobbit a gyerekneveles helyett. Az ilyen meg a sajat apjatol is felti a gyereket es rosszul van, ha mas is megerinti.sajnos nagyon sokszor tapasztalom, h az anya a szeretethianyat a gyereken probalja bepotolni, mar mar betegesen...attol, h ket napra otthagyja a nagyinal meg nem jelenti, h neki szulte volna. Nalunk tobb generacio egyutt el, 3 gyereket neveltem fel, sose volt semmelyiknek szeparacios felelme, meg mas ma divatos elnevezesfeleje. Mind egeszseges lelkuletu, tiszteletudo gyerek. Igen. Lehet az edesanyanak egyeb dolga, amikor nem tud otthon lenni a gyerekevel. Nalunk a kozepso gyerek tobb napot is volt nelkulem, mert be kellett fekudnom a korhazba. Egy csalad vagyunk. Nem az egesz csalad alkalmazkodik a gyerekhez, hanem mindenki egymashoz. Nalunk ez igy mukodik, es jol. A lenyeg az, hogy arra bizd a gyereked, akiben te is maximalisan megbizol.

Lehet lepontozni, mert latom itt mar mindket allaspontot lepontoztak az unatkozo edesanyak.

2009. ápr. 17. 09:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én az anyukámra és az apukámra simán rábíznám a gyerkőcöt, mert megbízom bennük. Anyósomra már nem valószínű, bár ő meg oviban dolgozott 10 évig.
2009. ápr. 17. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!