8 hónaposan hagyta már 2napra a nagyival a babáját?
Nekem 4 hónapos a kisfiam és már sokszor aludt anyukámnál,semmi baja nincs.Néha nekünk is kell egy kis lazítás:),szerintem, de lehet lepontozni.
Így legalább nem vagyok kimerűlt.
Fuu. A 22:43-ason, de felhuztam magam. Mi az hogy "nem a nagyinak szultem"? Miert beszel ugy a gyerekrol mint egy targyrol? Kinek szulte? maganak, mert unatkozott, vagy hogy ne erezze egyedul magat? Ez az onzo tipusu anyuka talaljon inkabb egy hobbit a gyerekneveles helyett. Az ilyen meg a sajat apjatol is felti a gyereket es rosszul van, ha mas is megerinti.sajnos nagyon sokszor tapasztalom, h az anya a szeretethianyat a gyereken probalja bepotolni, mar mar betegesen...attol, h ket napra otthagyja a nagyinal meg nem jelenti, h neki szulte volna. Nalunk tobb generacio egyutt el, 3 gyereket neveltem fel, sose volt semmelyiknek szeparacios felelme, meg mas ma divatos elnevezesfeleje. Mind egeszseges lelkuletu, tiszteletudo gyerek. Igen. Lehet az edesanyanak egyeb dolga, amikor nem tud otthon lenni a gyerekevel. Nalunk a kozepso gyerek tobb napot is volt nelkulem, mert be kellett fekudnom a korhazba. Egy csalad vagyunk. Nem az egesz csalad alkalmazkodik a gyerekhez, hanem mindenki egymashoz. Nalunk ez igy mukodik, es jol. A lenyeg az, hogy arra bizd a gyereked, akiben te is maximalisan megbizol.
Lehet lepontozni, mert latom itt mar mindket allaspontot lepontoztak az unatkozo edesanyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!