2 éves gyereket vinnétek temetésre?
Figyelt kérdés
Meghalt a nagymamám és nem tudom,vigyem e kétévesemet a temetésre.Éppen tudnám kire bízni,de nem tudom,mi a helyes.2011. aug. 24. 13:09
11/17 anonim válasza:
Hát biztos van olyan, hogy egy baba csendben van, de ezt honnan lehet előre tudni?
Lányom nem nagyhangú, de állandóan menne, mindig valami dolga van, egy temetésen meg elég furcsán néznék ki, ha egyfolytában szaladnék utána.
12/17 anonim válasza:
Ma temetés van a családban nálunk is. Én értelem szerűen nem mentem az 5 hónaposommal, de sógornőm is otthon maradt a 3 évesével. Egyrészt meleg van, másrészt pici még hozzá. Ha rá tudod bízni másra, fel se merüljön benned, hogy elviszed.
13/17 anonim válasza:
Szerintem, ha tudod hagyd másra addig. Nem sok idő az. még nem értik úgysem ilyenkor és nem is biztos, hogy nyugodtan kibírja az egészet.
15/17 anonim válasza:
Én elvittem a másfél évesemet anyukám temetésére, babakocsiban ült, egy hangja sem volt, de nyilván nem is értette.
Nekem nem volt kire bízni.
16/17 anonim válasza:
Nem vinném.Az én gyerekeim 7 és 5 évesek voltak mikor meghalt a nagymamám, de én nem vittem el őket.
17/17 anonim válasza:
Nem vinném. Egyrészt nem érti, megrémülhet a látszólag ok nélkül zokogó emberektől, akikhez közel áll. Másrészt egy kétéves korából adódódóan fegyelmezetlen, és ilyen helyen csitítgatni nem való. Pl. az enyém biztos homokozni akarna a földdel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!