Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki hisz benne és aki nem!?...

Aki hisz benne és aki nem!? Kérlek Titeket, hogy mondjunk egy imát a nővérem kisfiáért! 4 napos csecsemő!

Figyelt kérdés

Most vitték kórházba a kisfiút, mondjunk egy imát érte, hogy tartsa Őt meg nekünk a Jó Isten még hosszú-hosszú évekig!

A légzése kimaradozik a légzés figyelő riasztott kétszer is már... Légzési elégtelenséggel született ballonosan lélegeztették Őt, inkubátorban volt ahonnan kivették mert rendben találták. Utolsó napra besárgult nem eszi meg a napi átlag 3 decit mert folyamatosan bealszik elkezdett kiszáradni is mert csak 160 ml folyadékot (tejet és vizet) lehet bele erőltetni szó szerint!

Hiszek az ima erejében és kérlek titeket hogy segítsetek, és imádkozzunk együtt érte, hogy rendben legyen minden és velünk maradjon!

2011. aug. 24. 12:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most halt meg a mamám,félidős vagyok a második gyermekemmel,akinek ciszta van a fejében,szóval én most folyamatosan kapcsolatban vagyok Istennel:)

Értetek is mondok imát és írj!

2011. aug. 24. 13:13
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Remélem rendbe jön a pici!Sok erőt,és kitartást,légy most a tesóddal ha lahet és tartsd benne az erőt.Majd írj!
2011. aug. 24. 13:15
 13/39 krisztina27 ***** válasza:
100%
Még a szemem is könnybe lábadt, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen vele. Elmondtam egy imát természetesen.
2011. aug. 24. 13:16
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Minden legyen rendben! 13-13! Neked is kitartást! És minden jót!
2011. aug. 24. 13:16
 15/39 A kérdező kommentje:

13:13!

Kitartást Nektek is! Gondolok én is rátok! Jó egészséget kívánok a születendő babátoknak és természetesen Nektek is!

Köszön mindenkinek továbbra is!

2011. aug. 24. 13:32
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Ment az ima...Lackóért,és a 13.13-as kismamáért,és babájáért is!
2011. aug. 24. 13:34
 17/39 A kérdező kommentje:

ennyit kaptam sms-ben:

Hívlak nemsokára! Egyenlőre úgy tűnik, hogy nem lesz túl nagy baj!

2011. aug. 24. 13:53
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

13.13 vagyok (még ez is milyen szerencsétlen:))

Köszönöm mindenkinek és örülök,hogy jól alakulnak a dolgok.Nem lesz semmi baj,hidd el! Én hiszem,hogy minden fejben dől el.Ha valamit nagyon akarunk,akkor ha a fene fenét eszik,akkor is úgy lesz. Én pl minden nap mikor lepihenek,arra gondolok,hogy szívódnak fel a ciszták a kisfiam fejében és legközelebb ultrahangon mosolyogva fogaj mondani a szonográfus,hogy nincs itt semmi baj. A remény hal meg utoljára. Muszáj erősnek lennem,ahogy nektek is.Szükségük van ránk.

2011. aug. 24. 14:07
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Minden jót a kicsinek és a kismaminak is !
2011. aug. 24. 14:14
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hívő, így imádkozni sem tudok, de tiszta szívvel kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon, és egészséges legyen a kisember. Nagyon szorítok!
2011. aug. 24. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!