Milyen tápszert vegyek 13 hónapos babámnak és hol a legolcsóbb?
Külföldről jöttünk látogatóba Magylarországra. Több hónapra, így nem tudtunk annyi tápszert hozni, hogy elég legyen neki. Sajnos olyan tápot ivott eddig, amit Magyarországon nem lehet kapni, mert ez volt ott a legolcsóbb. Még októberig tuti itt maradunk. Felíratni nem tudok.
Nem tudom, hogy átszoktassam e tejitalra, amelyik az olcsóbb, azt szeretném adni neki. Tejet már elkezdtem bevezetni neki, de szeretnék a tápszer mellett maradni, mert van benne egy csomó vitamin. Lehet, hogy itthon a zöldségekbe és a gyümölcsökbe elegendő vitamin van, de ott, ahol élek, nagyon rossz minőségűek a zöldségek gyümölcsök. Ízre is íztelenek (sajnos a gyümölcsöket nem is eszi meg kislányom odakinn) a gyümölcsök, zöldségeket ugyan megeszi, de azok is víz ízűek, fele annyi vitamin nincs benne, mint az én gyerekkoromban. Bogyókat-cseppeket meg minek adjak neki külön, ha van lehetősegem a tejet és a vitamint egyszerre adni neki.
Az R vagy a D kezdetű drogériában lehet kapni olcsón tápszert vagy inkább próbálkozzak a T nevű nagy áruházzal?
Müller Bebivita a legolcsóbb, és jó is :)
Ezen kívül a Müllerben szoktak lenni közeli lejáratú tápszerek jóval olcsóbban -így változatos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!