Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babának milyen...

3 hónapos babának milyen cukrot rakjak a teájába?

Figyelt kérdés
kristálycukrot nem akarok, szőlőcukor meg estére feltuningolja mert gyorsan felszívódó, gyümölcscukor lerakódik a májba nem jó, esetleg valaki tudja-e hogy xilitet vagy nyírfacukrot lehet e neki adni?
2011. aug. 23. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

A xilit és a nyírfacukor ugyanaz,édesítőszer.Becsületes neve E967.Baromira nem való egy három hónapos babának,de még egy 1 évesnek sem,több súlyos mellékhatása ismert.Ezen az oldalon rendszeresen jönnek anyukák ezzel,hogy milyen klassz,hogy nyírfacukrot ad/akar adni a babájának,amitől a hideg ráz,mert hogy ő a "bioboltostól úgy hallotta",meg a "neten azt olvasta".A xilittől még a sima cukor is egészségesebb,egyszerűen csak divatos dolog,mert nagyon drága.Bocs kérdező,ezt nem neked szántam,csak most már kibukott belőlem.

Részlet egy weboldalról:

CSECSEMŐK ÉS KISGYERMEKEK TÁPLÁLKOZÁSA KAPCSÁN!

– Tartsuk szem előtt, hogy az édesítőszerek nem használhatók csecsemők és kisgyermekek számára készült élelmiszerekben.

– A gyermekeket születésüktől fogva az élelmiszerek természetes édességéhez „szoktassuk” hozzá!

– Ne szoktassuk hozzá a gyermekeket az édesítőszerrel édesített élelmiszerekhez, illetve az édesítőszerek használatára – hacsak nem indokolt (pl. cukorbetegség)!

2011. aug. 23. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
De minek akarsz cukrot adni neki??? A baba anelkul is meg fogja inni. Teljesen felesleges, sot artalmas barmivel is izesiteni.
2011. aug. 24. 00:15
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
nah ezt megkaptad! szegeny! en ugy csinaltam hogy kb 2-3 dl forrasba leve vizbe foztem bele a rendes cukrot, igy a kis szervezete konnyebben lebontja a cukit!
2011. aug. 24. 00:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos nem minden baba issza meg a vizet vagy natúr teát. Nekem is cukroznom kell. Nagyon minimális kristálycukrot teszek bele, hogy épphogy érezze.
2011. aug. 24. 08:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kötekedésképpen, nem értem, miért kellett lepontozni. Azért, mert leírtam a tényt, hogy káros a cukor a kisbabának? Egyébként meg, ha anyatejes, teljesen felesleges a víz, illetve a tea is, hacsak nem fáj a pocija. A dokim azt mondta, hogy xilitet nyugodtan adhatok a babámnak, igaz, már 6 hónapos. Persze, azt sem adok neki, mert mindent szépen megeszik és megiszik izesítések nélkül is.
2011. aug. 24. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:

utolsonak! nem vetted meg eszre hogy tok mindegy mit irsz akkor is lepontoznak? eleinte engem is duhitett, de most mar nem is erdekel. valaki igy erzi jol magat. :(

bocsi az offert

2011. aug. 24. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!