Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tippeket värok, hogyan szoktas...

Tippeket värok, hogyan szoktassam kisfiamat a bilire?

Figyelt kérdés

most mäsfél éves,mär egy ideje mutogatja ha pisil a pelusba vagy ha kakil.most vettünk neki egy bbilit,zenél ha pisil majd vagy ha kakil bele.hogyan szoktassam hozzzä?a minap räültettem,mondtam hogy pisiljen stb..beszéltem neki..erre ott ült szegeny velem együtt 20 percet,majd felällt és mellépisilt..:).

mondtam neki hogy a bilibe kell stb:),de olyan kilätästalannak tünik ez a bilire szoktatäs.hogy csinäljam?

2009. ápr. 16. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
57%

Zenelos bili nagyon praktikus mert mikor vegre eljut a tudatig, hogy mire valo a bili vagy sikitofraszt kap a zajtol amit csinal a cucc, vagy csak egyszeruen marhara erdekelni fogja, honnan jon a "hang"???!!!!

Vedd ki az elemeket a bilibol!!!!!!

Masfel eves meg nagyon kicsi. Azonban amikor latod, hogy pippantas kovetkezik, gyorsan pelus le, bilire ra. Ha volt termes, szepen megdicserni - nem agyonajnalozni!!!!!

Jon a nyar egy het alatt siman bilire szoktathato ugy, hogy leveszed a pelust es nincs tobbe...lehet pippantas lesz mindenfele, es takaritanod kell allandoan DE nem kell bugyit meg gatyat huzogatni (addigra becsinal) csak egyszeruen rahuppantani a bilire es mindig megdicserni es elmondani, mennyire buszke vagy ra.

Egyet azonban ne felejts el: eroltetni nem szabad.

Vannak azonban a kemenydiok akik tudjak mar mi van de kell a motivacio...a baratnom fiat pl. gyumolcsbol keszitett zseleszeru cukorkaval szoktattam bilire...cukorert mindent megcsinalt...aztan mikor jol ment nagyon megdicsertem, de elfelejtettem a cukorkat...ha o szolt, akkor kapott de egyebkent csak a dicseret maradt amibol volt eleg!

2009. ápr. 16. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenkinek koszonom aki nagylelkuen lepontozott de sajat otlete vagy gondolata nem volt a bilire szoktatasrol...

6 gyereket szoktattam mar bilire. Mindenkinel mas volt.

De a zenelo bili a felnottek legidiotabb talalmanya felnotteknek.

Amit elfelejtettem irni, hogy a kisfiuk sokszor konyebben mennek a nagyklotyora mert ott csak el kell engedni magukat es nincs lehetoseg arra, hogy a pisi "visszaszoljon". - popsira visszacsapodas pl. mert az aprocskak kiakadnak rajta.

Szoval sok szerencset, remelem neked valamilyen szinten hasznos volt amit leirtam.

2009. ápr. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!