Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kérjek bébiszitterkedé...

Mennyit kérjek bébiszitterkedésért? Ti mennyit adnátok?

Figyelt kérdés

Minden hétfőn,szerdán,csütörtökön és pénteken vigyázni fogok délutánonként egy 10 hónapos kislányra(néha hétvégente egész nap,de az nem fix).

Igazából én nem szerettem volna pénzt kérni érte de az anyukája annyira erőlteti,hogy tudom,úgyis fog adni valamennyit vagy vesz mindig ajándékot.

Ő mondta,hogy döntsem el,hogy mennyit szeretnék,a pénz nem akadály...Csak azért nem szeretnék pénzéhesnek tűnni,szóval nem tudom,hogy mennyit illene.Még sosem vigyáztam kisgyerekre pénzért.

Mennyit kéne kérnem?

Köszönöm

16/L

2011. aug. 22. 18:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,ma beszéltem az anyukával.Megkérdezte,hogy mennyiért vállalom,mondtam,hogy alkalmanként 1000Ft(gondoltam,hogyha sokallja,akkor kevesebb is elég),Ő pedig azt mondta,hogy 5000-re gondolt...Itt picit meglepődtem,de ennyit nem lett volna képem elfogadni,szóval megállapodtunk 2000Ft-ba.

10:34

Ezt hogy érted?Szerinted nem kellett volna ennyit vállalnom?

Mert a kislány anyukája mondta,hogy a legjobb az lenne,ha déltől estig lennék vele,de nekem suli is lesz közben...

2011. aug. 24. 14:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy értette, hogy nem könnyű egy 10 hónapossal. :-) De vigasztaljon a tudat, hogy te nap végén hazamész. ;-) (Nekünk anyukáknak nincs szabadnap. :-))
2011. aug. 24. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!