Hol lehet olcsó és jó minőségű body-kat vásárolni? + melegítőnaci, aki tud?
Milyen kiszerelésben és mennyibe kerül pl. a Tescos? Nem találom a neten...
Köszi!
Bababoltokat és kínai üzleteket NEM igazán javaslom, előbbiek nagyon drágák, utóbbi pedig nem mindig megbízható minőség.
Ahogy az előző válaszoló írja, Tesco babaholmik nagyon jók! Nekünk még az angol turi szokott beválni, igaz arra rá kell szánni az időt, de ott is nagyon divatos és jó minőségű, szinte teljesen új rucikat szoktunk találni.
C&A is egész jó szokott lenni, csak nem minden üzletben azonos a választék.
Igen, a Scampot is néztem, de annál is olcsóbbat keresek, legalább 20-30 bodyt szeretnék venni.
Most találtam egy ilyet, body és talpas nacijuk is van ugyanazon anyagból, ahogyan a scampnél is van, csak ez még olcsóbb. Viszont nem tudom milyen..
Első vagyok:
A Tesco egyáltalán nem drága, főleg ha akció van, általában mindig van. Pl. én most 500 Ft/db áron vettem hosszú ujjú bodyt, múlt hónapban pedig 5 db hosszú ujjú body volt egy csomagban 1.700 Ft. Nagyon szép színes mintás, Micky egeres, szóval nem snassz fehér.
Illetve vettem ég 2.100 Ft-ért kettes csomagolású szépséges rugadalózót.
2-es, 3-as, 5-ös meg darabonkénti csomagolás is van.
tesz vesz:)
Viccen kívül nagyon szuper cuccokat szoktam onnan venni,több darabosakat,vegyesen is pl:bady,póló,nadrág stb.
Korrekt áron és márkásak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!