Hétvégén megyünk elöször egész napos kirándulásra 9 hós fiunkkal mit kell neki össze pakolni alap dolgokon kívül?
Szia!
Attól függ, hogy nálad mik az alap dolgok :)
Amit mi szoktunk vinni:
- váltás ruha
- eggyel vékonyabb ruha
- pulcsi (sose lehet tudni)
- sapka vagy kendő
- tisztasági csomag: pelus, popsikrém, popsitörlő
- textil pelus (sose lehet tudni)
- naptej
- kaja, kanál, rágcsa (igény szerint) - ha étteremben esztek és nem piknikeztek, akkor meg tudják ott melegíteni. Ha piknik, akkor gondoskodni kell a melegítésről.
- innivaló: ha nagyon meleg van, akkor én egy fél literes üvegbe is csinálok, amit előtte pár órára becsapok a fagyasztóba, így amikor kifogy a cumisüvegből a pia, akkor kellemes hőmérsékletű és nem ... meleg lesz. Vagy a normál hőmérsékletű üveget becsavarom alufóliába, így tartja a hőjét.
- programtól függően, de minimum háromféle játék.
- babakocsira esővédő, napernyő
- ha nincs állandóan biztosított tiszta víz, amibe kezet, arcot, feneket lehet mosni, akkor két liter csapvíz.
Attól függ hova mentek...
Naptej, kullancs és szúnyogok elleni kence, sapi, kendő, váltóruhából akár több is, játék...
Én ezekre gondoltam hirtelenjében. Persze a pelust, popsikrémet, popsitörlőt, kaját, folyadékot, poharat, tányért, kiskanalat, babakocsit nem írtam le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!