Mi igaz abból, hogy a kismamáknak nem szabad nyújtózkodni, magasra nyúlni, onnan levenni valamit? És lehet e baja a gyereknek? és ha igen akkor mi?
Én még ezt nem is hallottam. De nem igazán látom át, hogy ebbe mi lenne a ráció?!
Nálunk a konyhai robotgépek mind legfelül vannak, mindig magasra kell nyúlnom :)
Hm! Most valami más is az eszembe jutott, hogy ennyi erővel mit nem szabad :D Fantáziátokra bízom :D
Amikor terhes voltam a lányommal velünk élt az unokatesója aki rosszul volt, mikor meglátta, hogy függönyt rakok fel vagy ilyesmi.Kiabált, hogy ne nyújtózkodjak, mert megfullad a gyerek, rátekeredi a nyakára a zsinór (nem egy IQ bajnok a csaj :D ).
Mellesleg ő egyáltalán semmit nem csinált a terhessége alatt, leginkább csak aludt, de nem nyújtózkodott és mégis háromszor volt a fia nyakán a zsinór.
Én nem hittem ebben egyáltalán, de előtte nem csináltam ilyeneket, viszont mivel apa nem fog függönyt cserélni meg szekrény tetejét törölgetni meg ablakot pucolni, így megcsináltam.
Császároztak ugyan, mert a lányom kezére-lábára rátekerte a zsinórt, de én ezt az ő állandó ficánkolásának tudtam be, nem annak, hogy felraktam a függönyt a szobájában :)
7,5 hónapos múlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!